"Na het intakegesprek kreeg ik heel snel een begeleider chemie toegewezen. De klik was er meteen en mijn punten gingen tot bij het eindexamen in stijgende lijn. Dankzij Studant kan ik nu starten in de richting Biomedische Laboratoriumtechnologie."

- Rudy, 6de middelbaar Techniek Wetenschappen -

Vakbegeleiding

Zit jij met de handen in het haar voor een bepaald vak? Kan jij iemand gebruiken die het je op rustige wijze opnieuw uitlegt? Dan raadt Studant je onze vakbegeleiding aan. Dit houdt in dat je individuele begeleiding voor een bepaald vak vraagt om een beter inzicht in de materie te verkrijgen. Zo zie jij jouw punten in stijgende lijn gaan!

Studiemethode

Loop het niet zo vlot op school? Hebben je punten voor meerdere vakken een boost nodig? Of mis je een efficiente planning? Dan gaat Studant samen met jou op zoek naar een gepaste studiemethode. Bovendien zoeken we naar jouw ideale studieomgeving en krijg je antwoorden op al je vragen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een realistische planning kan opstellen waarin voldoende ruimte is voor studeren én ontspanning.

Toelatingsexamen

Heb jij de ambitie om dokter of tandarts te worden, maar kan je een duwtje in de rug gebruiken voor bepaalde onderdelen van het toelatingsexamen? Geen probleem! Studant heeft voor jou ervaren begeleiders klaar staan die je graag op weg helpen. Zij geven uitleg bij de moeilijke onderdelen, werken voorbeeldvragen met je uit en geven tips om het toelatingsexamen succesvol af te leggen.

Waar?

Thuis, in de buurt van de campus of op het Studant kantoor

Wanneer?

Jij kiest hoeveel lessen en wanneer ze gegeven worden

Wie?

Studenten van de universiteit en hogeschool

Prijs?

Het tarief van de begeleiding bedraagt tussen €25 en €28!

Begeleiding nodig?

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Zoek je hulp voor het toelatingsexamen? Klik dan hier!

Begeleiding online aanmaken

Gesprek aanvragen?

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Maak een afspraak

Waar vind je ons begeleiders voor vakbegeleiding?