Statistiek (FSW)

Heeft de verplichte test van statistiek bij jou ook gezorgd voor een mental breakdown? Weet je nooit hoe je aan de oefeningen moet starten? Wil je weten hoe jouw grafisch rekenmachine alles veel eenvoudiger kan maken? Schrijf je dan snel in voor ons snelcursus statistiek!

We overlopen de belangrijkste begrippen, definities en theoretische inzichten. Uiteraard leggen we ook de bewijzen stap voor stap uit zodat die open vraag alvast kinderspel wordt op het examen. Aangezien het examen voornamelijk bestaat uit oefeningen is dit ook de focus in onze lessen. Het doel is om zoveel mogelijk oefeningen te maken, representatief voor het examen.

Accountancy (TEW)

Heb jij ook zo zitten vloeken bij het maken van de verplichte opdrachten van accountancy? Is de balans en resultatenrekening nog altijd niet jouw beste vriend? Zorgen al die MAR-nummers voor nachtmerries? Dan is de snelcursus accountancy de ideale oplossing voor jou.

We doorlopen de volledige cursus, gefocust op oefeningen. We maken boekingen op elk essentieel onderdeel van het examen en zorgen ervoor dat balansen maken jouw specialiteit wordt. Je krijgt de nodige uitleg waarna je telkens zelf aan de slag zal moeten gaan.

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Kipdorp 49, 2000 Antwerpen. Het kantoor ligt vlakbij de universiteit en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kostprijs: De kostprijs voor de snelcursus bedraagt €175 incl. BTW. Volg je de volledige lessenreeks dan betaal je €325 incl. BTW. Dit omvat de snelcursus en vijf lessen na de paasvakantie zodat je alle leerstof uitgelegd hebt gekregen. We zijn trots om te mogen zeggen dat we naast het aanbieden van kwalitatieve begeleidingen ook de goedkoopste in onze sector zijn! Meer informatie hierover krijg je op de eerste lesdag.

Studeren: De dagen voor het examen kan je op ons kantoor studeren. Dit is een rustige omgeving waar je studeert onder begeleiding van onze begeleiders samen met studenten die hetzelfde vak studeren als jij. Zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijk doel: slagen!

Lesdata

Je krijgt de leerstof dit je tot nu toe hebt gekregen, uitgelegd op twee lesdagen.

  • Maandag 8 april: 09u00 - 16u30
  • Dinsdag 9 april: 09u00 - 16u30

Na de paasvakantie kan je aansluiten bij onze 'groepslessen'. Dit wil zeggen dat je dan nog vijf lessen zal krijgen om de 'nieuwe' leerstof uitgelegd te krijgen. 

Inschrijven kersttraject

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. De capaciteit is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap Inschrijven voor de proefles kan je doen door onderstaand formulier in te vullen.