Snelcursus groepslessen december 2022

Studeer jij aan de faculteit FSW of FBE en ervaar jij problemen met economie of statistiek? Ben jij niet zeker of je voldoende kennis hebt om een goed examen af te leggen in januari? Loop jij verloren in de vele bewijzen en grafieken en ben je niet zeker genoeg van je kennis om de oefeningen succesvol uit te werken? Dan zijn onze snelcursussen jouw perfecte kerstcadeau! In kleine groepjes leggen we alle leerstof opnieuw uit en bereiden we jullie voor op het examen in januari. Onze gepersonaliseerde snelcursus is de ideale oplossing om op een efficiënte en kwalitatieve manier alle leerstof onder de knie te krijgen. 

Afbeelding
Groepslessen

Groepsles aan het goedkoopste tarief

Groepjes van maximaal 10 personen

Examen-georiënteerd

Uitleggen van de volledige leerstof

Les op wandelafstand van de universiteit

Interactieve lessen

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Kipdorp 49, 2000 Antwerpen. Het kantoor ligt vlakbij de universiteit en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kostprijs: De kostprijs voor de snelcursus bedraagt €273 incl. BTW. Dit omvat drie dagen les van 09u00 tot 17u30 waarbij we de volledige cursus met jullie overlopen en oefeningen maken. 

Studeren: De dagen voor het examen kan je op ons kantoor studeren. Dit is een rustige omgeving waar je studeert onder begeleiding van onze begeleiders samen met studenten die hetzelfde vak studeren als jij. Zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijk doel: slagen!

Lesdata

Tijdens de laatste weken van het academiejaar en de kerstvakantie geven we algemene economie en statistiek. Voor algemene economie splitsen we dit op in micro-economie en macro-economie.

  • Algemene economie (micro): 26 - 27 - 28 december 2022 (FBE - FSW - SEW - Schakelprogramma's) 
  • Statistiek: 2 - 3 - 4 januari 2023 (FSW - Schakelprogramma's) 

De lesdagen zijn telkens van 09u00 tot 17u30 en er bestaat de mogelijkheid om na de lesdag te blijven studeren op onze studieplekken. 

Inschrijving sneltraject december

 

Welke les wil je volgen?