Verhoog je slaagkansen, start tijdig!

Je staat er deze zomervakantie niet alleen voor! Tijdens de herexamens staan onze begeleiders opnieuw klaar om fysiek les te geven en jou zo klaar te stomen voor een succesvol herexamen!  Zij doen dit examengericht en in kleine groepjes. Op die manier kunnen we interactief lesgeven en zijn we zeker dat jij volledig mee bent met de leerstof. Je krijgt al het cursusmateriaal van ons, dit omvat slides (theorie), oefeningen en een uitgeschreven verbetersleutel. De vragen die je krijgt, zijn representatief voor het examen. Zo ga je alvast goed voorbereid naar het examen. Wil jij kennismaken met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

 

Waarom groepsles volgen?

Groepsles aan het goedkoopste tarief

Groepjes van maximaal 10 personen

Examen-georiënteerd

Uitleggen van de volledige leerstof

Les op wandelafstand van de universiteit

Interactieve lessen

Wanneer?

We geven zowel les in juli als in augustus. Je vindt hier alvast een overzicht van onze 'planning'. Het vak 'Algemene Economie' (FSW - FBE - RECHTEN) wordt meerdere keren gegeven. Je kiest hiervoor het moment dat voor jou het best past. Houd er rekening mee dat de laatste groepen waarschijnlijk voller zullen zitten. Elke reeks start met een proefles die duurt van 09u00 - 12u00. Wil jij vervolgens de volledige reeks volgen, dan krijg je nog vier, vijf of zes lesdagen die starten om 09u00 en eindigen omstreeks 16u30 - 17u30. Kan jij niet op onze aangegeven momenten, stuur ons dan even een mailtje. 

Vergroot je slaagkansen

Wij doen er alles aan om jou te helpen slagen! Zo krijg je de leerstof helemaal opnieuw uitgelegd. De focus ligt op inzichten, belangrijkste onderwerpen en examenvragen van de voorbije jaren. Vragen kan je tijdens de lessen stellen, maar onze begeleiders blijven ook na de lessen beschikbaar om individueel vragen te beantwoorden.

Je krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om te komen studeren op ons kantoor. Dit is een rustige omgeving waar je studeert met ondersteuning van onze begeleiders. Je studeert samen met studenten die hetzelfde vak studeren, zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijke doel: slagen. Dit alles gebeurt uiteraard met de nodige maatregelen en met voldoende afstand van elkaar.

Groepslessen Herexamens 2020 - 2021

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen

 • Accountancy
 • Algemene Economie
 • Beschrijvende Statistiek
 • Micro-economie 
 • Macro-economie
 • Wiskundige methoden en technieken (SEW)
 • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (TEW)
 • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (HI(B))

Faculteit Sociale Wetenschappen

 • Algemene economie
 • Statistiek I
 • Statistiek II

Faculteit Rechten

 • Economie

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op Kipdorp 49, 2000 Antwerpen. Het kantoor ligt 'naast' de universiteit en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De leslokalen voldoen aan iedere maatregel die is opgelegd vanwege het coronavirus

Kostprijs: De kostprijs bedraagt tussen de €325 - €520 (incl. BTW) en is enerzijds afhankelijk van het vak dat je volgt en anderzijds het aantal vakken dat je volgt. We bieden kwalitatieve begeleidingen aan de goedkoopste prijs in onze sector aan! Meer informatie hierover krijg je op onze gratis proefles.

Kortingen: Indien je meer dan één vak van de groepsles volgt, krijg je 10% korting op elke lessenreeks.

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 10 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Zo kunnen we voldoende afstand houden en ons houden aan alle coronamaatregelen. Schrijf je hieronder in zodat je meteen op de hoogte wordt gebracht van verdere informatie! Inschrijven voor de proefles kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen.