Vraag op tijd om hulp en vergroot jouw slaagkansen

Je staat er niet alleen voor! Tijdens het academiejaar staan onze begeleiders opnieuw klaar om fysiek les te geven en jou klaar te stomen voor een succesvol examen! Wil jij kennismaken met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

 

Waarom groepsles volgen?

Groepsles aan goedkoopste tarief

Groepjes van maximaal 8 personen

Examen-georiënteerd

Uitleggen van de volledige leerstof

Op wandelafstand van de universiteit

Interactieve lessen

Wanneer?

Je kan hier een overzicht vinden van onze proeflessen. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met het uurrooster van de universiteit zodat er zo weinig mogelijk overlap is. Als dit het geval zou zijn, mag je ons altijd sturen via groepsles@studant.be zodat we hiervoor een oplossing kunnen zoeken. 

Vergroot je slaagkansen

Wij doen er alles aan om jou te helpen slagen! Zo krijg je de leerstof helemaal opnieuw uitgelegd. De focus ligt op inzichten, belangrijkste onderwerpen en examenvragen van de voorbije jaren. Vragen kan je tijdens de lessen stellen, maar onze begeleiders blijven ook na de lessen beschikbaar om individueel vragen te beantwoorden.

Je krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om te komen studeren op ons kantoor. Dit is een rustige omgeving waar je studeert met ondersteuning van onze begeleiders. Je studeert samen met studenten die hetzelfde vak studeren, zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijke doel: slagen. Dit alles gebeurt uiteraard met de nodige maatregelen en met voldoende afstand van elkaar.

Groepslessen 1ste semester 2020 - 2021

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen

  • Accountancy 
  • Algemene economie
  • Micro-economie
  • Wiskundige methoden en technieken (SEW)
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (TEW)
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (HI(B))

Faculteit Sociale Wetenschappen

  • Algemene economie
  • Statistiek 1

Faculteit Revalidatiewetenschappen

  • Fysica
  • Chemie

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op Kipdorp 49, 2000 Antwerpen. Het kantoor ligt 'naast' de universiteit en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De leslokalen voldoen aan iedere maatregel die is opgelegd vanwege het coronavirus

Kostprijs: De kostprijs bedraagt tussen de €325 - €520 (incl. BTW) en is enerzijds afhankelijk van het vak dat je volgt en anderzijds het aantal vakken dat je volgt. We bieden kwalitatieve begeleidingen aan de goedkoopste prijs in onze sector aan! Meer informatie hierover krijg je op onze gratis proefles.

Kortingen: Indien je meer dan één vak van de groepsles volgt, krijg je 10% korting op elke lessenreeks.

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Zo kunnen we voldoende afstand houden en ons houden aan alle coronamaatregelen. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen.