Corona Update: online lessen via livestream!

Het coronavirus stelt ons elke dag voor ongeziene uitdagingen! Als organisatie is het onze plicht om steeds de veiligheid en gezondheid van zowel onze begeleiders als studenten in het achterhoofd te houden. Na overleg is er daarom beslist om onze fysieke lessen volledig te vervangen door online 'groepslessen'!

Hoe werkt dit nu concreet?

De begeleiders kregen allemaal speciale audio- en videoapparatuur zodat zij van thuis uit kunnen livestreamen. Zo kregen ze allemaal externe touchscreen monitoren waarop ze notities kunnen maken en deze live kunnen delen met de studenten. Studenten kunnen vragen stellen via hun microfoon of de chatfunctie zodat begeleiders hierop meteen kunnen inspelen. Dit is gezien de omstandigheden de best mogelijke oplossing om al onze studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun examens. 

Wil jij meer informatie over de online mogelijkheden om jou voor te bereiden op de examens? Aarzel dan niet om ons te contacteren

Vraag op tijd hulp en vergroot jouw slaagkansen

Je staat er komend semester niet alleen voor! Ook dit semester staan onze begeleiders gereed om jou klaar te stomen voor een succesvol examen! Wil jij kennismaken met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles en wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan.

Waarom groepsles?

Groepsles aan goedkoopste tarief

Groepjes van maximaal 8 personen

Gelegen naast de Stadscampus

Volledige leerstof wordt uitgelegd

Examen-georiënteerd

Interactieve lessen

Data

Een overzicht van de lesmomenten kan je alvast hier vinden en onderaan de pagina nadat je jouw richting hebt gekozen. We hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat onze lessen niet samenvallen met de lessen aan de universiteit. Indien dit wel het geval is, zal er op de proefles in onderling overleg met de studenten gezocht worden naar een beter moment voor de lessenreeks. De lesmomenten zijn dus indicatief en nog niet definitief! 

Slaagkansen vergroten

Wij doen er alles aan om jou te helpen slagen! Zo krijg je de leerstof eerst helemaal opnieuw uitgelegd. De focus ligt op inzichten, belangrijkste onderwerpen en examenvragen van de voorbije jaren. Na de lessen blijven onze begeleiders klaar staan om individueel vragen te beantwoorden.

Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om te studeren op ons kantoor. Dit is een rustige omgeving waar je studeert onder begeleiding van onze begeleiders samen met studenten die hetzelfde vak studeren als jij. Zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijk doel: slagen!

Groepslessen 2de semester 2019 - 2020

Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen

  • Accountancy
  • Macro-economie
  • Statistiek 1
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (TEW)
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (HI(B))
  • Wiskundige methoden en technieken (SEW)

Faculteit Sociale Wetenschappen

  • Algemene economie
  • Statistiek I
  • Statistiek II

Faculteit Rechten

  • Algemene Economie

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Kipdorp 49, 2000 Antwerpen. Het kantoor ligt vlakbij de stadscampus op ongeveer 2 minuten wandelen. 

Kostprijs: De kostprijs bedraagt tussen de €325 - €390 (incl. BTW) en is enerzijds afhankelijk van het vak dat je volgt en anderzijds het aantal vakken dat je volgt. De uitzondering hierop is 'Algemene Economie' van rechten. De kostprijs hiervoor bedraagt €540 (incl. BTW) voor de volledige cursus (micro- en macro-economie) en omvat 45 lesuren verspreid over het semester.

We zijn trots om te mogen zeggen dat we naast het aanbieden van kwalitatieve begeleidingen ook de goedkoopste in onze sector zijn! Meer informatie hierover krijg je op de gratis proefles.

Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke lessenreeks. Dit geldt ook als je vorig semester al een lessenreeks hebt gevolgd. 

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je doen door onderstaand formulier in te vullen.