Accountancy (Versneld Kersttraject)

Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen - Universiteit Antwerpen (TEW, HI(B), SEW)

  • Zijn begrippen als resultatenrekening, balans of actief en passief jou onbekend?

  • Slaag je er maar niet in om de juiste journaalposten te schrijven?

  • Komt jouw balans nooit uit?

Dan is ons 'versneld Kersttraject' zeker iets voor jou! Dankzij onze groepsles, wordt accountancy een fluitje van een cent. Of je nu SEW, TEW of HI(B) studeert, we verwelkomen je graag op in onze groepsles

Inhoud van de lessen

Accountancy

Tijdens de snelcursus overlopen we de volledige cursus, gefocust op oefeningen. We maken boekingen op elk essentieel onderdeel van het examen en zorgen ervoor dat balansen maken jouw specialiteit wordt. Je krijgt de nodige uitleg waarna je telkens zelf aan de slag zal moeten gaan. Zo ben je na drie dagen (18 uur) of vier dagen (24 uur) optimaal voorbereid voor het examen.

Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningen: Onze begeleiders beschikken over eigen oefeningen en een Excel template. Naarmate de lessen volgen, krijg je meer en meer geïntegreerde oefeningen die representatief zijn voor het examen. Zo beschik je over voldoende oefeningen om goed voorbereid naar het examen te gaan. 
  • Smartboard: Het klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.

Wanneer wordt het sneltraject gegeven?

Omwille van de enorme interesse hebben we besloten om meerdere reeksen te geven:


dag 1 en 2 van 09u00 - 18u00, dag 3 van 09u00 - 15u00)
agen: dag 1, 2 en 3 van 09u00 - 18u00, dag 4 van 09u00 - 15u00)

Het aantal personen is beperkt tot 8 personen per reeks.

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Kostprijs: De groepsles omvat 3 of 4 lesdagen. De totale lessenreeks kost bedraagt respectievelijk €270 en €360. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, proefexamen, de oefeningen inclusief oplossingen, vragen die je zou hebben, ...

Betaling: Na je inschrijving zal je een afrekening krijgen voor de eerste lesdag voor in totaal €85. Slechts na ontvangst van die betaling is je inschrijving definitief. Na de eerste lesdag zal je vervolgens een afrekening krijgen voor het resterende bedrag. 

Inschrijven groepsles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. De capaciteit is dus zeer beperkt waardoor snel inschrijven een noodzaak is!

Van zodra we je inschrijving hebben ontvangen, zal je een afrekening krijgen voor de eerste lesdag voor een totaal van €85! Slechts wanneer die betaald is, is je inschrijving definitief. 

Inschrijven groepsles