Groepslessen - Herexamens

Groepsles Studant

Vraag op tijd hulp en vergroot jouw slaagkansen

"Alles heb je opgeofferd om te slagen voor dat enorme buisvak. Een volledige week bleef je nuchter, je Netflix account had je tijdelijk opgezegd en de vriendin was niet welkom wegens te grote afleiding. Tot het resultaat er is: 9/20. Je vervloekt de prof en vraagt je af wat je nog meer kan doen?"

Weet dat jij er bij de herexamens niet alleen voor staat! We organiseren in juli en augustus crash courses om jou klaar te stomen voor een succesvol examen! Wij werken examen-georiënteerd en leggen de cursus vanuit een andere invalshoek uit. Wil jij kennismaken met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles en wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien open gaan.

inschrijven proefles

Groepsles Studant
Title

Groepslessen in een notendop

  • Kwalitatieve begeleiding aan de goedkoopste prijs;
  • Interactieve lessen in beperkte groep (max. 8 personen);
  • Volledige leerstof van een semester op vijf dagen uitgelegd;
  • Eigen cursusmateriaal: slides – oefeningen – oplossingen;
  • Focus op oefeningen – representatief voor het examen;
  • Studeren op ons kantoor onder begeleiding van jouw groepslesbegeleider.

Wij doen er alles aan om jou te laten slagen! Zo krijg je de leerstof eerst helemaal opnieuw uitgelegd. De focus ligt op inzichten, belangrijkste onderwerpen en examenvragen van de voorbije jaren. Na de lessen blijven onze begeleiders klaar staan om individueel vragen te beantwoorden. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om te studeren op ons kantoor. Dit is een rustige omgeving waar je studeert onder begeleiding van onze begeleiders samen met studenten die hetzelfde vak studeren als jij. Zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijk doel: slagen!

Elke lessenreeks omvat 25 - 32 lesuren! Dit wil zeggen dat elke lesdag dus ongeveer een 6 - 7 lesuren omvat. Een lesdag start om 09u00 en eindigt omstreeks 16u30. De lessen worden zowel in juli als augustus gegeven. De concrete lesdata krijg je doorgestuurd van zodra je bent ingeschreven voor de proefles. De lessen worden op meerdere tijdstippen gegeven, zo hopen we dat iedereen de lessen kan volgen op een voor hem of haar ideaal moment. 

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Het kantoor ligt vlakbij de universiteit en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kostprijs: De kostprijs bedraagt tussen de €292,5 - €400 (incl. BTW) en is enerzijds afhankelijk van het vak dat je volgt en anderzijds het aantal vakken dat je volgt. Toch zijn we trots om te mogen zeggen dat we naast het aanbieden van kwalitatieve begeleidingen ook de goedkoopste in onze sector zijn! Meer informatie hierover krijg je op de gratis proefles.

Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke lessenreeks.

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles