Accountancy

Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen - Universiteit Antwerpen (TEW, HI(B), SEW)

Vind jij jezelf terug in een van onderstaande situaties?

  • Na de eerste les zag ik het examen al niet meer zitten dus heb ik besloten het examen niet af te leggen.
  • Ik begon met volle moed, maar zag halverwege het semester door de bomen het bos al niet meer.
  • Een “depressie” is nakend nu het examenresultaat (onverwachts) tegensloeg.

Of je nu TEW, SEW of HI(B) studeert, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Je kan kiezen om zowel deel 1 (1ste semester) of deel 2 (2de semester) te volgen, alsook beide delen te volgen. Wees alvast klaar om het examen Accountancy succesvol af te leggen!

Inhoud van de lessen

Boekhouden Groepslessen

Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningen: Onze begeleiders beschikken over eigen oefeningen en een Excel template. Naarmate de lessen volgen, krijg je meer en meer geïntegreerde oefeningen die representatief zijn voor het examen. Zo beschik je over voldoende oefeningen om goed voorbereid naar het examen te gaan. 
  • Smartboard: Het klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.
Accountancy Groepslessen

Aanpak

Voor de herexamens krijg je een spoedcursus. Dit wil zeggen dat je de leerstof uitgelegd krijgt op vijf (5) dagen. Let er wel op dat als je beide delen (deel 1 en deel 2) volgt, de lessenreeks tien (10) dagen duurt. 

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Data: De lessen worden op verschillende momenten in juli en augustus gegeven. Zo kan je de proefles en lessenreeks volgen op jouw, hopelijk, ideale tijdstip. Wil je weten wanneer ze exact zijn? Schrijf je dan in voor een proefles in de zomervakantie! Via mail zal je de verschillende data krijgen en kan je kiezen wanneer je de proefles en lessenreeks volgt.

Kostprijs: De kostprijs voor één van beide delen bedraagt €375. Volg je het volledige lessenpakket (deel 1 en deel 2), dan bedraagt de kostprijs €750. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, oefeningen inclusief oplossingen, geïntegreerde oefeningen (gelijkaardig aan het examen), vragen die je zou hebben, ...

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles