Accountancy (TEW)

Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen - Universiteit Antwerpen (TEW, HI(B), SEW)

 • Zijn begrippen als resultatenrekening, balans of actief en passief jou onbekend?
 • Slaag je er maar niet in om de juiste journaalposten te schrijven?
 • Komen jou balansen of afschrijvingstabellen nooit uit?

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles, wordt accountancy een fluitje van een cent. Of je nu SEW, TEW of HI(B) studeert, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Tijdens deze groepsles wordt de cursus vanuit een andere invalshoek opnieuw uitgelegd. Wij werken examen-georiënteerd en focussen daarom op de oefeningen en de belangrijkste delen van de theorie. 

Inhoud van de lessen

Boekhouden Groepslessen

Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

 • Oefeningen: Onze begeleiders beschikken over eigen oefeningen en een Excel template. Naarmate de lessen volgen, krijg je meer en meer geïntegreerde oefeningen die representatief zijn voor het examen. Zo beschik je over voldoende oefeningen om goed voorbereid naar het examen te gaan. 
   
 • Smartboard: Het klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.
Accountancy Groepslessen

Wie is de begeleider?

De lessen bij Studant worden gegeven door studenten die zorgvuldig gescreend worden. Doordat zij al enkele jaren ervaring hebben met het individueel begeleiden van studenten in het vakgebied, weten zij beter dan wie ook waar de moeilijkheden en pijnpunten van de gegeven vakken liggen. Verder worden zij intensief gecoacht om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

Wanneer vinden de lessen plaats?

In de 3de week van het 2de semester houden we gratis proeflessen. Tijdens deze volledig vrijblijvende sessie kan je kennis maken met onze manier van werken en de leerkracht. Vanaf de 4de week van het semester start dan de echte lessenreeks voor gemotiveerde leerlingen. Elke week vindt er een les plaats die ongeveer 2.5 uur zal duren.

Wegens de enorme vraag zal de proefles op een verschillende momenten gegeven worden. Zo kan je kiezen welke les het beste past in jouw agenda:

 • Woensdag om 14u00 - 16u30
 • Woensdag om 17u30 - 20u00
 • Donderdag om 11u00 - 13u30
 • Donderdag om 18u30 - 21u00

De lessen starten met een gratis proefles die plaatsvindt op in de week van 26 februari.

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Kostprijs: De groepsles omvat 11 lessen, inclusief de proefles. Omdat de proefles gratis is, hoef je slechts 10 lessen te betalen. De totale lessenreeks kost €375. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, proefexamen, de oefeningenbundel inclusief oplossingen, vragen die je zou hebben, ... Daarnaast geven we je de mogelijkheid om de dagen voor het examen bij ons op kantoor te studeren onder begeleiding van jouw groepsles begeleider. 

Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke extra lessenreeks.

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles