Algemene Economie: 1ste Bachelor SW | TEW | SEW | Rechten & MPC

Vind jij jezelf terug in een van onderstaande situaties?

  • Na de eerste les zag ik het examen al niet meer zitten dus heb ik besloten het examen niet af te leggen.
  • Ik begon met volle moed, maar zag halverwege het semester door de bomen het bos al niet meer.
  • Een “depressie” is nakend nu het examenresultaat (onverwachts) tegensloeg.

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles wordt economie  een fluitje van een cent. Of je nu rechten, sociale wetenschappen, toegepaste of sociaal economische wetenschappen studeert, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Je kan kiezen om zowel micro- als macro-economie te volgen, alsook om enkel één van beide delen te volgen. Wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan!

Inhoud van de lessen

Economie

Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningenbundel: Hoe kan je je beter voorbereiden dan oefeningen te maken? Daarom hebben onze begeleiders een reeks oefeningen samengesteld bestaande uit meer dan 100 juist/fout vragen, 250 meerkeuzevragen en 50 open vragen. De oefeningen zijn representatief voor het examen en omvatten een hogere moeilijkheidsgraad dan het werkcollege.
  • Slides: De essentie van de cursus werd door hen samengevat in slides. Die omvatten zowel oefeningen, alsook de theorie die gekend moet zijn voor het examen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op grafieken en de interpretatie ervan.
  • Smartboard: Het klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.

Aanpak

Voor de herexamens krijg je een spoedcursus. Dit wil zeggen dat je de leerstof uitgelegd krijgt op vijf (5) dagen. Let er wel op dat als je beide delen (micro- en macro-economie) volgt, de lessenreeks tien (10) dagen duurt. 

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Data: De lessen worden op verschillende momenten in juli en augustus gegeven. Zo kan je de proefles en lessenreeks volgen op jouw, hopelijk, ideale tijdstip. Wil je weten wanneer ze exact zijn? Schrijf je dan in voor een proefles in de zomervakantie! Via mail zal je de verschillende data krijgen en kan je kiezen wanneer je de proefles en lessenreeks volgt.

Kostprijs: De kostprijs voor één van beide delen bedraagt €450. Volg je het volledige lessenpakket (deel 1 en deel 2), dan bedraagt de kostprijs €855 (10% korting op het tweede deel). Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, oefeningen inclusief oplossingen, geïntegreerde oefeningen (gelijkaardig aan het examen), vragen die je zou hebben, ...

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles