Basisbegrippen chemie

Faculteit Gezondheidswetenschappen - Universiteit Antwerpen (Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie)

  • Vind jij de de herexamens zoveel leuker dan eerste zit? 
  • Begon je met volle moed maar zag je halverwege het semester door de bomen het bos al niet meer.
  • Voel je de depressie al opkomen als je denkt aan de thermische expansie en de ideale gaswet?

Dan is de groepsles "Basisbegrippen chemie" ongetwijfeld iets voor jou. Gedurende een volledige week in de zomervakantie bereiden we jou optimaal voor zodat het herexamen een fluitje van een cent wordt! Wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan!

Inhoud van de lessen

Groepsles Chemie

Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningen: Onze begeleiders beschikken over oefeningen die representatief zijn voor het examen. De oefeningen worden tijdens de les uitgelegd. Je krijgt ook altijd nog een aantal opgaven, die je vervolgens zelfstandig moet maken en op het einde van de dag verbeterd worden door de begeleider.
  • Slides: De essentie van de cursus werd door hen samengevat in slides. Die omvatten zowel oefeningen, alsook de theorie die gekend moet zijn voor het examen. 
  • Smartboard: Ons klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.

Wie is de begeleider?

De lessen bij Studant worden gegeven door zorgvuldig gescreende begeleiders. Doordat zij al enkele jaren ervaring hebben met het individueel begeleiden van studenten in het vakgebied, weten zij beter dan wie ook waar de moeilijkheden en pijnpunten van de gegeven vakken liggen. Verder worden zij intensief gecoacht om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

Aanpak

Voor de herexamens krijg je een spoedcursus. Dit wil zeggen dat je de leerstof uitgelegd krijgt op zes (6) dagen.

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Data: De lessen worden gegeven in augustus. Wil je weten wanneer ze exact zijn? Schrijf je dan in voor een gratis proefles in de zomervakantie! Via mail zal je de data krijgen en kan je definitief bevestigen voor de proefles.

Kostprijs: De kostprijs voor de volledige week bedraagt €450. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, proefexamen, de oefeningenbundel inclusief oplossingen, vragen die je zou hebben, ...

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles