Groepsles Algemene economie: macro-economie

Faculteit Sociale Wetenschappen - Universiteit Antwerpen (CW - PW - SEW - Sociologie, Schakelprogramma's)

 • Klinkt het AV-AA model je volledig onbekend in de oren?
 • Krijg je spontaan koude rillingen bij het horen van het IS-LM model?
 • Slaag je er maar niet in om het evenwichtsinkomen te bereken dankzij die verschrikkelijke wiskunde vergelijkingen?

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles, wordt economie een fluitje van een cent. Of je nu sociale wetenschappen of sociaal economische wetenschappen studeert, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Tijdens deze groepsles wordt de cursus vanuit een andere invalshoek opnieuw uitgelegd. Wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan!

  Inhoud van de lessen

  Economie groepsles

  Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningenbundel: Onze begeleiders hebben een oefeningenbundel samengesteld bestaande uit meer dan 80 juist/fout vragen, 125 meerkeuzevragen en 25 open vragen. De oefeningen zijn representatief voor het examen en omvatten een hogere moeilijkheidsgraad dan het werkcollege.
  • Slides: De essentie van de cursus werd door hen samengevat in slides. Die omvatten zowel oefeningen, alsook de theorie die gekend moet zijn voor het examen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op grafieken en de interpretatie ervan.
  • Smartboard: Ons klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.
  Economie groepsles

  Wie is de begeleider?

  De lessen bij Studant worden gegeven door zorgvuldig gescreende begeleiders. Doordat zij al enkele jaren ervaring hebben met het individueel begeleiden van studenten in het vakgebied, weten zij beter dan wie ook waar de moeilijkheden en pijnpunten van de gegeven vakken liggen. Verder worden zij intensief gecoacht om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

  Overzicht lesmomenten

  In de 3de week van het 2de semester houden we gratis proeflessen. Tijdens deze volledig vrijblijvende sessie kan je kennis maken met onze manier van werken en de leerkracht. Vanaf de 4de week van het semester start dan de echte lessenreeks voor gemotiveerde leerlingen. Elke week vindt er een les plaats die ongeveer 3 uur zal duren.

  Wegens de enorme vraag zal de proefles op een aantal momenten gegeven worden. Zo kan je kiezen welke les het beste past in jouw agenda:

  • Maandag om 09u00 - 12u00
  • Maandag om 15u30 - 18u30
  • Maandag om 18u30 - 21u30
  • Dinsdag om 09u00 - 12u00
  • Dinsdag om 13u00 - 16u00

  De lessen starten met een gratis proefles die plaatsvindt in de week van 27 februari 2017. 

  Praktische informatie

  Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

  Kostprijs: De groepsles omvat 11 lessen, inclusief de proefles. Omdat de proefles gratis is, hoef je slechts 10 lessen te betalen. De totale lessenreeks kost €450. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, extra oefeningen inclusief oplossingen en een proefexamen. 

  Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke extra lessenreeks. Indien je nieuwe studenten aanbrengt die nog geen groepsles hebben gevolgd bij Studant, krijg je per aangebrachte student een (extra) korting van 5% op een lessenreeks. 

  Inschrijven Proefles

  Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

  Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

  inschrijven proefles