Groepsles Algemene economie (Rechten)

 • Klinkt het begrip opportuniteitskost jou helemaal niet bekend in de oren?
 • Krijg je spontaan koude rillingen bij het horen van het IS-LM model?
 • Slaag je er maar niet in om het evenwichtsinkomen te bereken dankzij die verschrikkelijke wiskunde vergelijkingen?

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles, wordt economie een fluitje van een cent. Of je nu in je 2de of 3de bachelor Rechten zit, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Tijdens deze groepsles wordt de cursus vanuit een andere invalshoek opnieuw uitgelegd. Wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan!

  Inhoud van de lessen

  Economie groepsles

  Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningenbundel: Onze begeleiders hebben een oefeningenbundel samengesteld bestaande uit meer dan 150 juist/fout vragen, 200 meerkeuzevragen en 50 open vragen. De oefeningen zijn representatief voor het examen en omvatten een hogere moeilijkheidsgraad dan het werkcollege.
  • Slides: De essentie van de cursus werd door hen samengevat in slides. Die omvatten zowel oefeningen, alsook de theorie die gekend moet zijn voor het examen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op grafieken en de interpretatie ervan.
  • Smartboard: Ons klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.
  Economie groepsles

  Wie is de begeleider?

  De lessen bij Studant worden gegeven door zorgvuldig gescreende begeleiders. Doordat zij al enkele jaren ervaring hebben met het individueel begeleiden van studenten in het vakgebied, weten zij beter dan wie ook waar de moeilijkheden en pijnpunten van de gegeven vakken liggen. Verder worden zij intensief gecoacht om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

  Overzicht lesmomenten

  In de 3de week van het tweede semester houden we een gratis proefles. De proefles vindt plaats op Dinsdag 28 februari om 18u30. Tijdens deze vrijblijvende sessie kan je kennismaken met de leerkracht en zijn of haar manier van werken. Vanaf de 4de week van het tweede semester start de echte lessenreeks. Om de leerstof voldoende grondig uit te leggen, wordt er tweemaal in de week lesgegeven

  • Dinsdag om 18u30 - 21u30
  • Woensdag om 14u00 - 17u00

  In totaal zal er dus vijf uur per week les worden gegeven. Zo kunnen we iedereen individueel mee opvolgen en kunnen we je slaagkansen enorm vergroten. 

  Praktische informatie

  Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

  Kostprijs: De groepsles omvat 11 lesweken, inclusief de proefles. Omdat de proefles gratis is, hoef je slechts 10 lesweken te betalen. De totale lessenreeks kost €750. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, extra oefeningen inclusief oplossingen en een proefexamen. 

  Kortingen: Indien je studenten aanbrengt die nog geen groepsles hebben gevolgd bij Studant, krijg je per aangebrachte student 5% korting op jouw lessenreeks.

  Inschrijven Proefles

  Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

  Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

  inschrijven proefles