Groepsles Basisbegrippen chemie

Faculteit Gezondheidswetenschappen - Universiteit Antwerpen (Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie)

  • Vind jij de de herexamens zoveel leuker dan eerste zit? 
  • Het examen in januari al op voorhand een verloren zaak?
  • Voel je de depressie al opkomen als je denkt aan ionaire of moleculaire verbindingen?

Dan is de groepsles "Basisbegrippen chemie" ongetwijfeld iets voor jou. Gedurende het 2de semester bereiden we jou optimaal voor zodat het herexamen een fluitje van een cent wordt! Wij werken examen-geörienteerd en focussen daarom op de oefeningen en de belangrijkste delen van de theorie. 

Inhoud van de lessen

Groepsles Chemie

Tijdens de groepsles behandelen we alle onderwerpen die je nodig hebt voor een geslaagd examen. Zo gaan we in op thema's zoals materie en metingen, kwantitatieve aspecten van chemische reacties en oplossingen.

Onze klaslokalen zijn uitgerust met een interactief whiteboard (smartboard). Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.

Wie is de begeleider?

De lessen bij Studant worden gegeven door zorgvuldig gescreende begeleiders. Doordat zij al enkele jaren ervaring hebben met het individueel begeleiden van studenten in het vakgebied, weten zij beter dan wie ook waar de moeilijkheden en pijnpunten van de gegeven vakken liggen. Verder worden zij intensief gecoacht om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

Groepsles Chemie

Proefles

In de 2de week van het 2de semester houden we een gratis proefles. De proefles zal plaatsvinden op maandag 20 februari 2017 om 19u00. Tijdens deze volledig vrijblijvende sessie kan je kennis maken met onze manier van werken en de leerkracht. Vanaf de 3de week van het academiejaar start dan de echte lessenreeks voor gemotiveerde leerlingen. 

Overzicht lesmomenten

De lessen zullen telkens op dinsdagavond plaatsvinden van 19u00 tot 22u00, mits uitzondering van de proefles die op maandagavond zal plaatsvinden. De lesduur stelt ons in staat om voldoende oefeningen te maken en iedereen voldoende individuele begeleiding te geven! De laatste les zal begin mei plaatsvinden zodat jullie genoeg tijd hebben om jullie voor te bereiden op de examens in juni. 

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Kostprijs: De groepsles omvat 11 lessen, inclusief de proefles. Omdat de proefles gratis is, hoef je slechts 10 lessen te betalen. De totale lessenreeks kost €450. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, extra oefeningen inclusief oplossingen en een proefexamen. 

Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke extra lessenreeks. Indien je nieuwe studenten aanbrengt die nog geen groepsles hebben gevolgd bij Studant, krijg je per aangebrachte student een (extra) korting van 5% op een lessenreeks. 

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles