Groepsles Statistiek 1 - deel 1 (FSW)

Faculteit Sociale Wetenschappen - Universiteit Antwerpen (CW - PW - SEW - Sociologie)

  • Dansen de cijfertjes soms over je blad?
  • Komen jouw statistische analyses nooit uit?
  • Of wordt je niet wijzer uit verklarende statistiek?

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles wordt statistiek een fluitje van een cent. Of je nu in je 1ste of 2de jaar communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociaal-economische wetenschappen of sociologie zit, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan!

Inhoud van de lessen

Groepsles Statistiek

Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningen: Onze begeleiders beschikken over oefeningen die representatief zijn voor het examen. De oefeningen worden tijdens de les uitgelegd. Je krijgt ook altijd nog een aantal opgaven, die je vervolgens zelfstandig tegen de volgende les moet maken en waar nodig tijdens de volgende les besproken zullen worden. 
  • Slides: De essentie van de cursus werd door hen samengevat in slides. Die omvatten zowel oefeningen, alsook de theorie die gekend moet zijn voor het examen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op formules en de afleiding ervan.
  • Smartboard: Ons klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.
Statistiek groepsles

Wie is de begeleider?

De lessen bij Studant worden gegeven door zorgvuldig gescreende begeleiders. Doordat zij al enkele jaren ervaring hebben met het individueel begeleiden van studenten in het vakgebied, weten zij beter dan wie ook waar de moeilijkheden en pijnpunten van de gegeven vakken liggen. Verder worden zij intensief gecoacht om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

Wanneer vinden de lessen plaats?

In de 4de week van het 1ste semester houden we gratis proeflessen. Tijdens deze volledig vrijblijvende sessie kan je kennis maken met onze manier van werken en de leerkracht. Vanaf de 5de week van het semester start dan de echte lessenreeks voor gemotiveerde leerlingen. Elke week vindt er een les plaats die ongeveer 2,5 uur zal duren.

De proefles zal op twee momenten gegeven worden. Zo kan je kiezen welke les het beste past in jouw agenda:

  • Maandag 16/10/2017 om 16u30 - 19u00
  • Woensdag 18/10/2017 om 13u00 - 15u30

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Kostprijs: De groepsles omvat 11 lessen, inclusief de proefles. Omdat de proefles gratis is, hoef je slechts 10 lessen te betalen. De totale lessenreeks kost €375. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, proefexamen, de oefeningenbundel inclusief oplossingen, vragen die je zou hebben, ...

Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke extra lessenreeks.

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles