Groepsles Statistiek 2

Faculteit Sociale Wetenschappen - Universiteit Antwerpen (CW - PW - SEW - Sociologie)

  • Komen jouw statistische analyses nooit uit?
  • Is SPSS voor jou volledig chinees?
  • Heb je geen idee hoe je al die outputs moet interpreteren?

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles wordt statistiek een fluitje van een cent. Of je nu in je 2de of 3de jaar communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociaal-economische wetenschappen of sociologie zit, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan!

Inhoud van de lessen

Groepsles Statistiek

Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningen: Onze begeleiders beschikken over oefeningen die representatief zijn voor het examen. De oefeningen worden tijdens de les uitgelegd en waar nodig gemaakt in SPSS. Je krijgt ook altijd nog een aantal opgaven, die je vervolgens zelfstandig tegen de volgende les moet maken en waar nodig tijdens de volgende les besproken zullen worden. 
  • Slides: De essentie van de cursus werd door hen samengevat in slides. Die omvatten zowel oefeningen, alsook de theorie die gekend moet zijn voor het examen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op formules en de afleiding ervan.
  • Smartboard: Ons klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.
Statistiek groepsles

Wie is de begeleider?

De lessen bij Studant worden gegeven door zorgvuldig gescreende begeleiders. Doordat zij al enkele jaren ervaring hebben met het individueel begeleiden van studenten in het vakgebied, weten zij beter dan wie ook waar de moeilijkheden en pijnpunten van de gegeven vakken liggen. Verder worden zij intensief gecoacht om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

Wanneer vinden de lessen plaats?

In de 3de week van het tweede semester houden we een gratis proefles. De proefles vindt plaats op dinsdag 28 februari om 16u00. Tijdens deze vrijblijvende sessie kan je kennismaken met de leerkracht en zijn of haar manier van werken. Vanaf de 4de week van het tweede semester start de echte lessenreeks. De lessen vinden wekelijks plaats en gaan steeds door op dinsdag om 16u00. Er wordt altijd in blokken van 2u30 gewerkt, inclusief een pauze. 

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Kostprijs: De groepsles omvat 11 lessen, inclusief de proefles. Omdat de proefles gratis is, hoef je slechts 10 lessen te betalen. De totale lessenreeks kost €375. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, extra oefeningen inclusief oplossingen en een proefexamen. 

Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke extra lessenreeks. Indien je nieuwe studenten aanbrengt die nog geen groepsles hebben gevolgd bij Studant, krijg je per aangebrachte student een (extra) korting van 5% op een lessenreeks. 

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles