Macro-Economie (TEW)

  • Heb jij je met veel moeite door 'Inleiding tot de Algemene Economie' gesleurd.
  • Begrijp je nog altijd niets van AS-AD en IS-LM schema?

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles wordt 'Macro - Economie' een fluitje van een cent. Tijdens deze groepsles wordt de cursus vanuit een andere invalshoek opnieuw uitgelegd. Wij werken examen-georiënteerd en focussen daarom op de oefeningen en de grafieken. Wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan!

Inhoud van de lessen

Economie

Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningen: We focussen ons op oefeningen met een hoge moeilijkheidsgraad. Hiervoor maken we gebruik van de extra oefeningen en voorbeeld examenvragen van de voorbije jaren.  
  • Slides: De essentie van de cursus werd door hen samengevat in slides. Die omvatten zowel oefeningen, alsook de theorie die gekend moet zijn voor het examen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op grafieken en de interpretatie ervan.
  • Smartboard: Het klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.

Gratis proefles

De gratis proefles wordt gegeven op dinsdag 27/02/2018 om 10u45. Tijdens deze volledig vrijblijvende sessie kan je kennis maken met onze manier van werken en de leerkracht. Vanaf de 4de week van het semester start dan de echte lessenreeks voor gemotiveerde leerlingen. Elke week vindt er een les plaats die ongeveer 3 uur zal duren.

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Kostprijs: De groepsles omvat 11 lessen, inclusief de proefles. Omdat de proefles gratis is, hoef je slechts 10 lessen te betalen. De totale lessenreeks kost €390. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, proefexamen, de oefeningenbundel inclusief oplossingen, vragen die je zou hebben, ... Daarnaast geven we je de mogelijkheid om de dagen voor het examen bij ons op kantoor te studeren onder begeleiding van jouw groepsles begeleider. 

Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke extra lessenreeks.

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles