Statistiek 1

Faculteit Sociale Wetenschappen - Universiteit Antwerpen (CW - PW - SEW - Sociologie)

Vind jij jezelf terug in een van onderstaande situaties?

  • Na de eerste les zag ik het examen al niet meer zitten, dus heb ik besloten het examen niet af te leggen.
  • Ik begon met volle moed, maar zag halverwege het semester door de bomen het bos al niet meer.
  • Een “depressie” is nakend, nu het examenresultaat (onverwachts) tegensloeg.

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles wordt statistiek een fluitje van een cent. Of je nu in je 1ste of 2de jaar communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociaal-economische wetenschappen of sociologie zit, of een schakelprogramma naar een van deze masters volgt, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Je kan kiezen om zowel deel 1 als deel 2 te volgen, alsook om enkel één van beide delen te volgen. Wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan!

Inhoud van de lessen

Groepsles Statistiek

Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningen: Onze begeleiders beschikken over oefeningen die representatief zijn voor het examen. De oefeningen worden tijdens de les uitgelegd. Je krijgt ook altijd nog een aantal opgaven, die je vervolgens zelfstandig moet maken en op het einde van de dag verbeterd worden door de begeleider. 
  • Slides: De essentie van de cursus werd door hen samengevat in slides. Die omvatten zowel oefeningen, alsook de theorie die gekend moet zijn voor het examen. 
  • Smartboard: Ons klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.
Statistiek groepsles

Aanpak

Voor de herexamens krijg je een spoedcursus. Dat wil zeggen dat je de leerstof uitgelegd krijgt op respectievelijk 4 dagen (1ste semester) en 5 dagen (2de semester). 

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT, zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Data: De lessen worden gegeven in augustus. Wil je weten wanneer ze exact zijn? Schrijf je dan in voor een gratis proefles in de zomervakantie! Via mail zal je de data krijgen en kan je definitief bevestigen voor de proefles.

Kostprijs: De kostprijs voor deel 1 bedraagt €375 en voor deel 2 €450. De kostprijs omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, proefexamen, de oefeningenbundel inclusief oplossingen, vragen die je zou hebben, ...

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles