Statistiek 2

Faculteit Sociale Wetenschappen - Universiteit Antwerpen (CW - PW - SEW - Sociologie)

  • Met veel moeite door statistiek 1 geraakt?
  • Is SPSS niet jouw beste vriend?
  • Significatie, betrouwbaarheid, Bonferroni, T-Test, Anova,... zeggen de begrippen jou niets?

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles, wordt 'Statistiek 2' een fluitje van een cent. Of je nu in je 2de jaar, 3de jaar of schakelprogramma communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociaal-economische wetenschappen of sociologie zit, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Wees alvast klaar om een nieuwe wereld te zien opengaan!

Inhoud van de lessen

Groepsles Statistiek

Uiteraard sluit de inhoud van onze lessen aan bij de hoor- en werkcolleges. Om jou te laten slagen, beschikken onze begeleiders over een aantal tools:

  • Oefeningen: Onze begeleiders beschikken over oefeningen die representatief zijn voor het examen. De oefeningen worden tijdens de les uitgelegd om vervolgens zelf toe te passen in SPSS.
  • Slides: De essentie van de cursus werd door hen samengevat in slides. Die omvatten zowel oefeningen, alsook de theorie die gekend moet zijn voor het examen. Hierbij ligt de focus voornamelijk op formules en de afleiding ervan.
  • Smartboard: Ons klaslokaal is uitgerust met een interactief whiteboard. Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.
Statistiek groepsles

Wie is de begeleider?

De lessen worden gegeven door een doctoraatsstudent die zich specialiseert in statistiek. Doordat hij al enkele jaren ervaring heeft met het individueel begeleiden van studenten in het vakgebied, weet hij beter dan wie ook waar de moeilijkheden en pijnpunten van het gegeven vak liggen. 

Wanneer vinden de lessen plaats?

De gratis proefles wordt gegeven op dinsdag 27/02/2018 om 17u30. Tijdens deze volledig vrijblijvende sessie kan je kennis maken met onze manier van werken en de leerkracht. Vanaf de 4de week van het semester start dan de echte lessenreeks voor gemotiveerde leerlingen. Elke week vindt er een les plaats die ongeveer 3u00 zal duren.

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Kostprijs: De groepsles omvat 11 lessen, inclusief de proefles. Omdat de proefles gratis is, hoef je slechts 10 lessen te betalen. De totale lessenreeks kost €450. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, extra oefeningen inclusief oplossingen en een proefexamen. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om de dagen voor het examen bij ons op kantoor te studeren onder begeleiding van jouw groepsles begeleider. 

Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke extra lessenreeks. 

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles