Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (TEW)

Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen - Universiteit Antwerpen (TEW - bedrijfskunde & TEW - economisch beleid)

  • Sloeg het examen (onverwacht) tegen?
  • Vormen de reeksen geen mooie rij voor jou?
  • Zijn integralen en afgeleiden totale chaos voor jou?

Vrees dan niet langer! Dankzij onze groepsles, wordt "Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen" een fluitje van een cent. Of je nu TEW - bedrijfskunde & TEW - economisch beleid studeert, we verwelkomen je graag op onze gratis proefles. Tijdens deze groepsles wordt de cursus vanuit een andere invalshoek opnieuw uitgelegd. Wij werken examen-georiënteerd en focussen daarom op de oefeningen en de belangrijkste delen van de theorie. 

Inhoud van de lessen

Wiskunde Groepsles

Tijdens de groepsles behandelen we alle onderwerpen die je nodig hebt voor een geslaagd examen. We focussen op oefeningen, voornamelijk de moeilijkere oefeningen die je niet in de les maakt. Daarnaast verduidelijken we de theorie zodat het niet langer chinees is. 

Voor de les maken we gebruik van ons interactief whiteboard (smartboard). Zo hoef je niet langer alles te noteren wat er gezegd wordt in de les. We maken de oefeningen samen aan het bord en na de les zijn meteen alle notities, PowerPoints en opmerkingen van de leerkracht digitaal beschikbaar. Zo kan je je tijdens de les volledig focussen op het begrijpen en verwerken van de leerstof.

 

Groepslessen wiskunde

Wie is de begeleider?

De lessen bij Studant worden gegeven door studenten die zorgvuldig gescreend worden. Doordat zij al enkele jaren ervaring hebben met het individueel begeleiden van studenten in het vakgebied, weten zij beter dan wie ook waar de moeilijkheden en pijnpunten van de gegeven vakken liggen. Verder worden zij intensief gecoacht om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

Wanneer vinden de lessen plaats?

De gratis proefles wordt gegeven op woensdag 28/02/2018 om 10u45. Tijdens deze volledig vrijblijvende sessie kan je kennis maken met onze manier van werken en de leerkracht. Vanaf de 4de week van het semester start dan de echte lessenreeks voor gemotiveerde leerlingen. Elke week vindt er een les plaats die ongeveer 3 uur zal duren.

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. Hier beschikken we over de beste ICT zodat we jou optimaal kunnen begeleiden.

Kostprijs: De groepsles omvat 11 lessen, inclusief de proefles. Omdat de proefles gratis is, hoef je slechts 10 lessen te betalen. De totale lessenreeks kost €450. Dit omvat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het vak: lesuren, proefexamen, de oefeningenbundel inclusief oplossingen, vragen die je zou hebben, ... Daarnaast geven we je de mogelijkheid om de dagen voor het examen bij ons op kantoor te studeren onder begeleiding van jouw groepsles begeleider. 

Kortingen: Indien je meer dan één vak (groepsles) volgt, krijg je 10% korting op elke extra lessenreeks.

Inschrijven Proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 8 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Voor de proefles aanvaarden we meer studenten, maar de capaciteit is eveneens beperkt.

Snel zijn is dus de boodschap! Inschrijven voor de proefles kan je door op onderstaande link te klikken

inschrijven proefles