Bijles Duits hoger onderwijs

Bijles Duits Hoger Onderwijs

Duits is geen gemakkelijke taal om te leren. Toch is een actieve kennis van het Duits geen verloren moeite: in je latere carrière komt deze taal zeker nog van pas. Weet je niet meer wanneer je akkusativ of dativ moet gebruiken? En wat is het verschil nu weer tussen Präposition en Konjunktion? Onze bijles Duits legt het allemaal nog een keer uit op jouw eigen tempo. Zo ben jij in een handomdraai vloeiend in ‘die deutsche Sprache'!

Wat houdt bijles Duits voor het hoger onderwijs in?

Onze bijles Duits voor het hoger onderwijs baseert zich op jouw cursus: elke bijles wordt opgesteld in functie van de leerstof die jij moet kennen en kunnen. De begeleider vraagt jouw oefeningen op, zodat die opnieuw gemaakt kunnen worden. Tijdens de bijles Duits wordt er op volgende onderdelen geconcentreerd:

  • het begrijpen en kunnen toepassen van de grammatica: de Duitse grammatica kent veel regels en uitzonderingen: om die allemaal te onthouden, is dagelijkse herhaling de sleutel tot succes. In de bijles Duits zal de begeleider je de grammatica opnieuw uitleggen en de nodige oefeningen opgeven.
  • het trainen van je vaardigheden: er wordt geoefend op lezen, spreken (uitspraak), schrijven en luisteren.
  • het memoriseren van de woordenschat: in het hoger onderwijs moet je grote hoeveelheden aan leerstof verwerken. In de bijles Duits leer je technieken om sneller en efficiënter te studeren.
Bijles Duits Hoger Onderijws
Title

Wanneer bijles Duits voor het hoger onderwijs volgen?

Als je tijdens het academiejaar al problemen ondervindt, dan raden wij je een bijles Duits aan om niet achterop te raken. Wacht niet te lang, want hoe sneller we de bijles Duits starten, hoe sneller je zelfstandig verder kan. In de zomermaanden kunnen we je ook altijd bijstaan met een bijles Duits voor je herexamen.

Wie zijn de studiebegeleiders bijles Duits voor het hoger onderwijs?

In het hoger onderwijs krijg je bijles Duits van bachelor- en masterstudenten uit taalopleidingen zoals Toegepaste Taalkunde, Vertaler-Tolk en Taal- en Letterkunde. Zij beschikken over de kennis en kunde van het hoger onderwijs om je op de juiste weg te zetten! Viel Erfolg!