Bijles economie hoger onderwijs

Bijles economie hoger onderwijs

Het overkomt de meeste studenten in het hoger onderwijs: je kiest voor een richting die erg interessant lijkt, maar plots komt daar ook een cursus economie bij kijken. Geheel onverwacht én ongevraagd! Hebben economische vergelijkingen een sterke gelijkenis met abstracte karakters? Is de logica van bewijzen, theorieën en oefeningen ver zoek? Dan helpt Studant jou met bijles economie voor het hoger onderwijs.

Wat houdt bijles economie in het hoger onderwijs in?

In je bijles economie voor het hoger onderwijs kan je zelf de nadruk op één of meerdere onderdelen leggen:

  • het begrijpen van alle economische symbolen, grafieken, bewijzen en afleidingen.
  • het maken van oefeningen.
  • het uitleggen van praktijkvoorbeelden.

Tijdens de bijles economie voor het hoger onderwijs concentreren we ons op het verwerven van inzicht. Dat krijg je alleen door geregeld de bestudeerde theorie toe te passen. Daarom zal de begeleider tijdens de bijles geregeld actuele artikels meebrengen om je theoretische kennis te testen.

Bijles economie hoger onderwijs
Title

Wanneer bijles economie in het hoger onderwijs volgen?

Als jij niet meer volledig mee bent met de algemene opzet van jouw cursus, dan is het misschien tijd om een bijles economie te overwegen. Ook in de zomer kan je terecht bij Studant voor een bijles economie: wij stomen je graag klaar voor het herexamen.

Wie zijn de studiebegeleiders bijles economie in het hoger onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit richtingen met een grote hoeveelheid economie zoals Handelsingenieur en Toegepaste Economische Wetenschappen. Omdat economie in het hoger onderwijs enorm verschilt van opleiding tot opleiding, selecteren wij altijd een begeleider die eenzelfde of gelijkaardige achtergrond heeft.