Bijles Engels hoger onderwijs

Bijles Engels Hoger Onderwijs

Engels kent een hele hoop regels en uitzonderingen, waardoor het niet voor iedereen even gemakkelijk is om deze taal onder de knie te krijgen. Omdat Engels een wereldtaal is, en een belangrijke rol zal spelen in je latere (beroeps)leven, biedt Studant bijles Engels voor het hoger onderwijs aan.

Wat houdt bijles Engels in het hoger onderwijs in?

De nood voor bijles Engels in het hoger onderwijs kan voortkomen uit twee redenen. Het kan te wijten zijn aan onvoldoende kennis, maar je kan ook problemen ondervinden met één bepaald opleidingsonderdeel. Onze bijles focust zich enkel op jouw probleemzones: elke les wordt op jouw maat en naar jouw noden samengesteld, waardoor we op een van deze twee onderdelen de nadruk kunnen leggen.

  • Theorie verklaren. De delen waar jij het moeilijk mee hebt, worden in de bijles Engels op jouw tempo opnieuw uitgelegd.
  • Oefeningen en toepassingen oplossen. Omdat Engels een taal is, moet je veel oefeningen maken. Zodat je je theoretische kennis in de praktijk kan omzetten.
Bijles Engels Hoger Onderwijs
Title

Wanneer bijles Engels in het hoger onderwijs volgen?

Ben je niet zo'n talenknobbel en is het vak Engels één van je zorgenkindjes? Of is Engels altijd je favoriete taal geweest, maar zijn de lessen in het hoger onderwijs toch van een hoger niveau dan wat jij gewend bent? Dan helpen we je graag verder met een bijles Engels, zowel voor je taalvaardigheid, grammatica als voor specifieke problemen. Heb je een herexamen en heb je hier hulp voor nodig? Dan kan je ook in de zomermaanden bij ons terecht!

Wie zijn onze studiebegeleiders bijles Engels in het hoger onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit specifieke taalopleidingen zoals Taal- en Letterkunde, Toegepaste Taalkunde of Vertaler-Tolk. Zij hebben een uitgebreide woordenschat en beheersen de Engelse grammatica doordat ze er dagelijks in getraind worden.