Bijles Frans hoger onderwijs

Bijles Frans Hoger Onderwijs

Frans is één van de drie officiële talen van België. Daarom is het logisch om je in het hoger onderwijs extra te verdiepen in deze landstaal. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om wijs te raken uit alle tijden, regels en uitzonderingen die het Frans onvermijdelijk met zich meebrengt. Daarom bieden wij bijles Frans voor het hoger onderwijs aan, zodat je in een handomdraai de resultaten behaalt die jij verwacht!

Wat houdt bijles Frans voor het hoger onderwijs in?

Als je ervoor kiest om Frans te studeren in het hoger onderwijs, kan het soms mislopen door slechts één deel. Daarom kent onze bijles Frans vele invalshoeken:

  • Het herhalen van de grammatica. We gaan regelmatig terug naar de basis, zodat je hier probleemloos verder op kan bouwen.
  • Het trainen van je vaardigheden zoals lezen, spreken, schrijven en luisteren.
  • Het aanleren van een geschikte studiemethode. Tijdens de bijles Frans in het hoger onderwijs focussen we ons op het verwerken van grote hoeveelheden.
Bijles Frans Hoger Onderwijs
Title

Wanneer bijles Frans op het hoger onderwijs volgen?

In het hoger onderwijs merk je al snel wanneer je bijles nodig hebt. Aarzel niet om Studant hiervoor te contacteren: wij beantwoorden graag al je vragen tijdens het academiejaar. Had je een tegenvaller doorheen het jaar en zoek je hulp voor je herexamen? Geen probleem! Ook in de zomer kan jij terecht bij Studant voor een professionele bijles Frans.

Wie zijn de studiebegeleiders bijles Frans in het hoger onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit specifieke taalopleidingen zoals Taal- en Letterkunde, Toegepaste Taalkunde of Vertaler-Tolk. Wij kiezen een begeleider uit die zo goed mogelijk aan jouw eisen voor de bijles Frans voldoet. Heb jij problemen met je spreekvaardigheid? Dan zorgen wij voor een begeleider die als moedertaal Frans heeft.