Bijles statistiek hoger onderwijs

Bijles Statistiek Hoger Onderwijs

Niet veel studenten kiezen uit vrije wil voor statistiek. Toch worden nagenoeg alle studenten met statistische uitdagingen geconfronteerd als ze verder studeren. Weet jij niet welke hypothesetesten je moet uitvoeren? Begrijp je het verschil niet tussen een correlatiecoëfficient, kurtosis of boxplot? Of is interpreteren echt niet jouw sterkste kant? Studant helpt je graag met een bijles statistiek.

Wat houdt bijles statistiek voor het hoger onderwijs in?

In de bijles statistiek voor het hoger onderwijs worden volgende opleidingsonderdelen behandeld:

  • Het begrijpen van alle statistische notaties, symbolen, bewijzen en afleidingen die in je cursus statistiek aan bod komen.
  • Het uitleggen van statistische programma’s zoals SPSS en SAS.
  • Het oplossen van oefeningen.

In de bijles statistiek is het belangrijk om frequent te herhalen en de theorie goed bij te houden. De begeleider zal je helpen met o.a. het schematiseren van het studiemateriaal. Ook krijg je extra oefeningen die je tegen de volgende bijles moet verwerken.  

Bijles Statistiek Hoger Onderwijs
Title

Wanneer bijles statistiek in het hoger onderwijs volgen?

Bij een vak als statistiek merk je al gauw wanneer je de mist ingaat. Laat het dus niet langer dan nodig aanslepen en neem op tijd een bijles statistiek in het hoger onderwijs. Heb je een herexamen? Geen probleem! Ook in de zomer helpt Studant je graag bij het studeren van statistiek.

Wie zijn onze studiebegeleiders bijles statistiek in het hoger onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit richtingen met een grote hoeveelheid statistiek zoals o.a. Handelsingenieur, Toegepaste Economische Wetenschappen of Wiskunde. Bijles statistiek in het hoger onderwijs kan heel verschillend zijn, daarom kiezen wij ook altijd voor een begeleider uit een gelijkaardige richting.