Informatiesessie toelatingsproef arts en tandarts

Informatiesessie toelatingsproef arts en tandarts

Wil je graag deelnemen aan het toelatingsexamen arts en tandarts, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Ben je ook even het noorden kwijt door alle veranderingen die werden doorgevoerd? Heb je al eens meegedaan, maar heb je het toen totaal verkeerd aangepakt? 

Wij geven je op de gratis infosessie uitleg over de recente aanpassingen, het examen zelf en het verloop van de dag van deelname. We leggen je uit hoe je je optimaal kan voorbereiden en hoe je het beste kan omgaan met de giscorrectie. Ook nemen we een korte ijkingstest af om te kijken hoe ver je al staat. Die krijg je vervolgens mee naar huis. Zo weet je meteen op welke onderdelen je nog moet focussen.

Onze ervaring leert ons dat ouders vaak erg betrokken zijn bij de deelname en het proces dat daaraan vooraf gaat. Om die reden houden we hen graag op de hoogte. Daarom vragen we je om ook even hun gegevens in te vullen.

Bovendien krijgen jij en je ouders de mogelijkheid om al jullie vragen te stellen aan onze studenten geneeskunde, ervaringsdeskundigen op het vlak van de toelatingsexamen. Interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Inschrijven informatiesessie toelatingsexamen

Informatie student
Informatie ouders
Welk moment wil je volgen?