Bijles Duits secundair onderwijs

Bijles Duits secundair onderwijs

Vind je Duits vreselijk saai of enorm moeilijk? Dan moeten we het misschien op een andere manier aanpakken. In onze bijles Duits krijg je al die verbuigingen en naamvallen op een leuke manier uitgelegd. Omdat Duits de taal van de economie is en door meer dan 10 miljoen mensen gesproken wordt, is bijles Duits in het secundair onderwijs een goede investering in jouw toekomst.

Wat houdt bijles Duits in het secundair onderwijs in?

Tijdens de bijles Duits voor het secundair onderwijs wordt jouw niveau met het verwachte niveau vergeleken. De begeleider stemt de bijles Duits af op jouw studieritme en jouw specifieke problemen. Vervolgens kan de bijles zich in één of meerdere van volgende aspecten verdiepen:

  • Het aanbrengen van de nodige woordenschat en grammatica a.d.h.v. oefeningen. Indien nodig, krijg je extra oefeningen als huiswerk tegen de volgende bijles. In de volgende bijles Duits overlopen jullie samen de oefeningen en verduidelijkt jouw begeleider waar nodig.
  • Het trainen van de Duitse vaardigheden zoals lezen, uitspraak, spreken en (zakelijk) schrijven en luisteren.
  • Het aanleren van technieken om de Duitse woordenschat beter te memoriseren.
Bijles Duits secundair onderwijs
Title

Wanneer kan je bijles Duits voor het secundair onderwijs volgen?

Wees proactief, laat het niet te lang aanslepen en werk je achterstand met een bijles Duits gedurende het schooljaar bij. Mocht het je toch tegen zitten, dan kan je nog altijd bij ons terecht voor bijles Duits tijdens de vakantie voor je herexamen of vakantietaak.

Wie geeft er bijles Duits aan het secundair onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit taalopleidingen zoals o.a.Toegepaste Taalkunde, Vertaler-Tolk en Taal- en Letterkunde. Zij beschikken over de nodige woordenschat en grammaticale kennis, en beheersen de vier vaardigheden die voor een degelijke bijles Duits nodig zijn. Na het volgen van onze bijles ben jij helemaal klaar voor je examen!