Bijles economie secundair onderwijs

Bijles economie secundair onderwijs

Is de logica achter de ingewikkelde formules, theorieën en grafische voorstellingen helemaal zoek? Hebben economische vergelijkingen een sterke gelijkenis met Chinese karakters? Of ben je goed in economie, maar ben je de rode draad van een specifiek hoofdstuk even kwijt? In elk van voorgaande situaties kan onze bijles economie je uit de nood helpen!

Wat houdt bijles economie voor het secundair onderwijs in?

Tijdens de bijles economie focussen we op:

  • Het begrijpen van alle economische symbolen, grafieken, bewijzen en afleidingen die in je cursus economie aan bod komen.
  • Het maken van eenvoudige oefeningen die steeds moeilijker worden.
  • Het uitleggen van theorie a.d.h.v. praktijkvoorbeelden.
  • Het vergaren van inzicht door de actualiteit te volgen en de aangeleerde economische theorieën op een economisch artikel toe te passen.

Omdat een bijles economie voor het secundair onderwijs enkel doeltreffend is als je regelmatig en voldoende oefent, zal de begeleider je vaak extra oefeningen meegeven. Tijdens de volgende bijles economie worden die dan samen overlopen en verder verduidelijkt.

Bijles economie secundair onderwijs

Wanneer bijles economie in het secundair onderwijs volgen?

Economie is een vak waarbij je altijd op de vorige hoofdstukken verder bouwt. Daarom is het belangrijk om van het begin te kunnen volgen. Neem tijdig bijles economie en zie jouw punten zo in stijgende lijn gaan. Sloeg je rapport tegen? Dan kan je ook in de vakantie bijles economie volgen om je met je herexamen of vakantietaak te helpen.

Wie geeft bijles economie aan het secundair onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit richtingen met een grote hoeveelheid economie, zoals Handelsingenieur en Toegepaste Economische Wetenschappen. Wij selecteren de begeleider in kwestie volledig op jouw maat, zodat hij of zij steeds de nodige ervaring heeft met jouw leerstof. Zo heb jij de beste begeleider!