Bijles Engels secundair onderwijs

Bijles Engels secundair onderwijs

Engels studeren is niet voor iedereen evident. Sommige mensen hebben een talenknobbel en hebben er de nodige aanleg voor, terwijl anderen er alle moeite voor doen en het maar niet onder de knie krijgen. Toch kan je er niet naast, want Engels is een wereldtaal: de kans is groot dat jij deze taal nodig zal hebben in jouw verdere carrière. Gelukkig weet Studant wel raad. Door onze bijles Engels voor het secundair onderwijs ben je de taal machtig voor je het weet!

Wat houdt bijles Engels voor het secundair onderwijs in?

Talen worden op verschillende scholen anders onderwezen. Vooraleer wij op zoek gaan naar een geschikte begeleider, zullen wij eerst jouw cursus bekijken. Op deze manier vinden wij een begeleider die zijn bijles Engels volledig op jouw noden en ritme kan afstellen. Tijdens de bijles Engels voor het secundair onderwijs wordt er voornamelijk ingezoomd op:

  • Grammatica: de begeleider zal de grammatica nog een keer herhalen en samen met jou inoefenen. Meestal moet je ook extra oefeningen tegen de volgende bijles Engels maken, die de volgende keer samen overlopen worden.
  • Woordenschat: je krijgt tijdens de bijles Engels extra technieken aangeleerd, waardoor je sneller en beter Engelse woordenschat zal kunnen memoriseren.
  • Vaardigheden: lezen, spreken (uitspraak), (zakelijk/academisch) schrijven en luisteren. In het secundair onderwijs is dagelijks oefenen de boodschap!
Bijles Engels secundair onderwijs
Title

Wanneer bijles Engels in het secundair onderwijs volgen?

Je favoriete Engelstalige serie online bekijken lijkt vanzelfsprekend. Maar dan moet je wel Engels begrijpen. Wacht niet op mindere resultaten, maar neem tijdig bijles Engels. Vertrek je binnenkort naar het buitenland of op Engels taalkamp? Dan kan onze bijles Engels zeer nuttig zijn. Daarnaast kan je onze bijles Engels voor het secundair onderwijs ook in de zomer volgen als je hulp wenst bij je herexamen of je vakantietaak.

Wie geeft er bijles Engels aan het secundair onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit taalopleidingen zoals Toegepaste Taalkunde, Vertaler-Tolk en Taal- en Letterkunde. Zij hebben de nodige kennis en vaardigheden vergaard om een goede bijles Engels aan te kunnen bieden. Zij zorgen ervoor dat je tijdens de bijles Engels voor het secundair onderwijs een beter inzicht in de taal krijgt en dat jouw specifieke problemen gevonden en verholpen worden.