Bijles geschiedenis secundair onderwijs

Bijles geschiedenis secundair onderwijs

Is geschiedenis niet jouw sterkste vak? Begrijp jij niet goed waarom je al die feiten van buiten moet leren die toch al gebeurd zijn? Begrijpelijk! Maar toch kunnen wij veel leren van ons verleden: zo kunnen we dezelfde fouten vermijden. Heb je toch problemen met de leerstof te studeren of lopen de tijdsaanduidingen compleet door elkaar? Dan helpen wij jou graag met een bijles geschiedenis voor het secundair onderwijs.

Wat houdt de bijles geschiedenis voor het secundair onderwijs in?

Tijdens de bijles geschiedenis voor het secundair onderwijs nemen we jouw studiemethode onder handen. Er zijn drie stappen die aan de basis van de bijles geschiedenis liggen:

  • Het overlopen van de theorie zodat je een stevige basis hebt.
  • Het maken van schema’s en tijdlijnen om zo meer overzicht te krijgen in de cursus.
  • Het geven van tips en technieken om het memoriseren van de leerstof te vereenvoudigen.

Als je deze drie onderdelen onder de knie hebt, zal de geschiedenis algauw geen geheimen meer voor jou bevatten. Tijdens de bijles geschiedenis zal jouw begeleider telkens de drie bovenstaande stappen volgen. Volg deze ook bij je zelfstudie, en je zal zien dat jouw punten pijlsnel de hoogte in gaan!

Piramide breed

Wanneer bijles geschiedenis voor het secundair onderwijs volgen?

Geschiedenis staat bekend als een blokvak. Je moet het meeste letterlijk van buiten leren, en net daar wringt meestal het schoentje. Wij helpen je zowel tijdens het schooljaar als tijdens de zomermaanden met een bijles geschiedenis voor het secundair onderwijs.

Wie geeft er bijles geschiedenis aan het secundair onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit de richting Geschiedenis. Zij zijn hoger geschoold in onze geschiedenis, waardoor ze uiterst geschikt zijn om bijles geschiedenis in het secundair onderwijs te geven.