Bijles informatica secundair onderwijs

Bijles informatica secundair onderwijs

WhatsApp, Snapchat, Mail, Facebook,…: het zijn maar enkele van de vele applicaties die je dagelijks gebruikt om te communiceren. Allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk: iemand moet ze programmeren. Zit jij vast met het programmeren van een eenvoudig programma? Doet Excel nooit wat jij vraagt en krijg je geen grafieken getekend? Dan helpt Studant je met een bijles informatica voor het secundair onderwijs.

Wat houdt bijles informatica voor het secundair onderwijs in?

Tijdens de bijles informatica is de praktijk van cruciaal belang. Daarom leggen wij je de theorie uit aan de hand van oefeningen. Wij bieden bijles informatica aan voor verschillende deelgebieden:

  • MS office Excel: Tijdens de bijles informatica delen we complexe formules op in een reeks eenvoudige stappen. We helpen je met het maken van grafieken en leggen uit hoe je eenvoudig draaitabellen kan ontwerpen. Financiële functies zullen na de bijles informatica geen geheimen meer hebben voor jou. Voor elk onderdeel maken we oefeningen zodat jij de cursus snel onder de knie krijgt.
  • MS office Access: Access wordt gebruikt voor het maken van databanken. Wij helpen je met het leggen van relaties en het uitschrijven van Query’s.
  • MS office Word: De mogelijkheden in Word zijn oneindig. Tijdens de bijles informatica kan je samen met je begeleider alle functies van Word overlopen waarmee je problemen ondervindt.
  • Visual Basic: Het doel van Visual Basic is om de functionaliteiten van Excel uit te breiden. Het is vaak de eerste ervaring met programmeren en verloopt bij veel mensen moeizaam. Tijdens de bijles informatica helpen we je bij het gestructureerd opbouwen van macro’s.
  • Programmeren: Programmeren kan in vele talen, zoals Java, R, c++, c# of Python. Wij helpen je de taal in kwestie, te beheersen en te begrijpen.
Bijles informatica secundair onderwijs
Title

Wanneer bijles informatica in het secundair onderwijs volgen?

Merk jij dat informatica niet echt jouw ding is? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een professionele bijles informatica. Wij staan het hele schooljaar klaar om jou te begeleiden.

Wie geeft de bijles informatica aan het secundair onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit de richtingen Toegepaste Informatica, Informatica en Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Ook studenten die in het secundair onderwijs Boekhouden-Informatica gestudeerd hebben, komen in aanmerking. Door hen te selecteren als begeleiders garanderen wij een kwalitatieve bijles informatica.