Bijles wiskunde secundair onderwijs

Bijles wiskunde secundair onderwijs

In het secundair onderwijs wordt iedereen geconfronteerd met wiskunde. De hoeveelheid wiskunde varieert van een beperkt basispakket tot zes à acht uur wiskunde per week. Een stevige basis is daarom fundamenteel en vergt vaak veel energie. Je zal als student secundair onderwijs dus zeker niet de enige zijn die moeilijkheden ondervindt met wiskunde.

Zeggen de meeste wiskundige symbolen jou niet echt veel? Is de logica van ingewikkelde bewijzen, formules en axioma’s ver te zoeken? Ben je normaal gezien goed in wiskunde maar ben je de draad doorheen een specifiek hoofdstuk even kwijt en stapelen de vraagtekens zich op? In elk van voorgaande situaties kan Studant jou helpen via bijles wiskunde voor het secundair onderwijs.

Wat houdt bijles wiskunde voor het secundair onderwijs in?

De bijles wiskunde in het secundair onderwijs concentreert zich op:

  • Het begrijpen van alle notaties, symbolen, bewijzen en axioma’s.
  • Het maken van oefeningen.

De combinatie van deze twee elementen zorgen voor een beter begrip van de leerstof. In de bijles wiskunde krijg je de theorie nog een keer rustig uitgelegd, waarna een aantal oefeningen gemaakt worden. Je zal merken dat je na de bijles wiskunde zelfs de moeilijke oefeningen beter begrijpt.

In het secundair onderwijs is herhaling essentieel. Daarom zal je begeleider je vaak extra oefeningen meegeven. Tijdens de volgende bijles wiskunde worden deze overlopen en kan je eventuele vragen stellen.

Deelgebieden wiskunde in het secundair onderwijs

Tijdens een bijles wiskunde worden er verschillende deelgebieden behandeld, afhankelijk van jouw leerstof en noden. Zo kunnen we jou o.a. begeleiden bij: vergelijkingen en ongelijkheden, goniometrie, afgeleiden, integralen, functies, limieten, complexe getallen, kansrekenen, meetkunde en ruimtemeetkunde.

Wanneer bijles wiskunde voor het secundair onderwijs volgen?
Title

Wanneer bijles wiskunde voor het secundair onderwijs volgen?

Wiskunde is een schoolvak dat sterk steunt op alle voorgaande jaren. Daarom is het belangrijk om je basis goed te beheersen. De bijles wiskunde kan je zowel tijdens het jaar als tijdens de zomermaanden krijgen, zowel voor een vakantietaak als voor een herexamen.

Wie geeft er bijles wiskunde aan het secundair onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit richtingen met een grote hoeveelheid wiskunde zoals Handelsingenieur, Toegepaste Economische Wetenschappen en Wiskunde. Omdat wiskunde heel ruim is, zoeken we voor elke bijles een begeleider uit een nauw aansluitende richting. Zo heeft de begeleider steeds de nodige ervaring met jouw cursus, zodat jij zeker kan zijn van een relevante en efficiënte bijles wiskunde.