De PowerPoint van onze online infosessie helpt jou om inzicht te krijgen in de wijzigingen aan het toelatingsexamen! Als je hulp zoekt voor één of meerdere vakken, kan je je inschrijven voor onze zomercursus. Tijdens onze zomercursus word je vier weken lang in KIW en GC ondergedompeld en als kers op de taart zal je de twee weken voor het examen op ons kantoor kunnen komen studeren onder begeleiding van onze begeleiders. Op die manier ga je optimaal voorbereid naar het toelatingsexamen arts en tandarts. 

 

Studiedagen

Tijdens de zomercursus werd de leerstof volledig uitgelegd en ingeoefend. Na de zomercursus organiseren we gedurende één week studiedagen op ons kantoor waarop jij samen met de andere leerlingen kan studeren onder begeleiding van onze begeleiders.

Vervolgens zal je de simulatieproef afleggen zodat we een goed beeld hebben van jouw sterktes en werkpunten. Je zal individueel feedback krijgen met daarin uitleg over wat je nog het best kan doen in de laatste week voor het ingangsexamen. Die laatste week organiseren we opnieuw studiedagen op het kantoor zodat je meteen vragen kan stellen aan onze begeleiders. Tijdens de studiedagen kunnen jullie elkaar ook motiveren voor het toelatingsexamen zodat je optimaal voorbereid naar het ingangsexamen geneeskunde en tandheelkunde kan gaan.

Dankzij Studant kan ik nu starten aan de richting geneeskunde! Het waren supertoffe begeleiders die de leerstof duidelijk en helder hebben uitgelegd. Het was leuk dat ze zelf de richting studeren en dat we altijd bij hen terecht konden voor vragen. Door in groep de lessen te volgen, konden we elkaar motiveren en stimuleren om te blijven studeren! Absoluut een geslaagde ervaring en een enorme merci voor het volledige team!

Julie (18 jaar), Beveren

 

Wie zijn onze begeleiders?

Onze infosessies en voorbereidingscursus worden gegeven door studenten geneeskunde, die ervaringsdeskundigen zijn op elk vlak van het toelatingsexamen arts en tandarts. Ze namen niet alleen zelf deel, maar ze hebben ook de voorbije jaren al talloze studenten helpen slagen voor het ingangsexamen geneeskunde. Verder kunnen ze jou ook vertellen over hun ervaring met de richting zelf.

De begeleiders kijken er alvast naar uit om jou te helpen bij de toelatingsproef! Zij zullen met het nodige enthousiasme jou de leerstof uitleggen en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij hebben maar één missie: jou helpen slagen op het toelatingsexamen arts en tandarts!

 

Coronavirus

Het coronavirus stelt ons elke dag voor ongeziene uitdagingen! Als organisatie is het onze plicht om steeds de veiligheid en gezondheid van zowel onze begeleiders als studenten in het achterhoofd te houden. We hebben daarop beslist de zomercursus zowel fysiek als via livestream te organiseren. De fysieke lessen zullen doorgaan op ons kantoor waarin de afstand van 1,5 meter te allen tijde gerespecteerd wordt.