Status message

Debug: Could not apply image style header_image. in Drupal\twig_tweak\TwigExtension->imageStyle() (line 1010 of modules/contrib/twig_tweak/src/TwigExtension.php).

De ijkingstest helpt jou een duidelijk beeld te krijgen van je kennis over de leerstof van het toelatingsexamen. Deze test verloopt zoals het ingangsexamen zelf. In de voormiddag krijg je 40 multiple choice vragen over fysica, chemie, wiskunde en biologie. Dit wil zeggen dat je over elk onderdeel 10 vragen zal krijgen. Net zoals op het toelatingsexamen arts en tandarts wordt er ook bij onze kennistest rekening gehouden met giscorrectie. Om een representatief beeld te krijgen, houden we rekening met welke onderwerpen je reeds gezien hebt op school. Dit wil zeggen dat je een gepersonaliseerde kennistest zal krijgen met daarin enkel vragen over de leerstof die jij al zou moeten kennen.    

In de namiddag wordt er gefocust op de generieke competenties (CLEAR en VAARDIG). Zo worden de communicatieve vaardigheden getest aan de hand van situaties uit je eigen leefwereld en het analyserend denkvermogen met teksten over medische onderwerpen. 

Gepersonaliseerd programma

Het doel van de ijkingstest is om een beeld te krijgen van welke onderdelen al goed lukken en welke onderdelen van het ingangsexamen geneeskunde je nog beter onder de knie moet krijgen. Op die manier kunnen wij jou ook helpen om een gepersonaliseerd programma samen te stellen ter voorbereiding op de toelatingsproef arts en tandarts!

Praktische informatie

Wanneer?

26/09/2020 om 09u00 - 15u00
03/10/2020 om 09u00 - 15u00
17/10/2020 om 09u00 - 15u00

Waar?

Kipdorp 49
2000 Antwerpen

Kostprijs

40 euro