Het doel van Studant vzw is om te blijven groeien. Ons doel is om iedere hulpbehoevende student de kans te geven om studiebegeleiding te volgen om zo te genieten van een aangename schoolcarrière. We passen daarom ons aanbod aan naargelang de noden van de studenten en breiden waar er vraag naar is. 

Wij trachten de overgang van het secundair naar het hoger onderwijs eenvoudiger te maken. Dit doen we door studenten al zo vroeg mogelijk te helpen in hun zoektocht naar een goede studiemethode. Op deze manier heeft de student in kwestie slechts een beperkt aantal uur aan bijles nodig!

Daarnaast willen wij de brug tussen studeren en arbeidsmarkt verkleinen door zoveel mogelijk studenten praktijkervaring te laten opdoen in ons bestuur. Studant wil een leerschool zijn voor iedereen.

Verder proberen wij voortdurend onze begeleidingen te verbeteren door naar alle noden van de student te luisteren. Daarom investeren wij in een digitaal lesplatform om student en begeleider dichter bij elkaar te brengen.