Herken jij jezelf hierin? Dan staat Studant klaar om jou te helpen met een professionele bijles voor het hoger onderwijs. Je kan bij ons terecht voor:

  • het begeleiden van specifieke vakken
  • het zoeken naar een juiste studiemethode
  • het voorbereiden op het toelatingsexamen arts & tandarts
  • het aanbieden van thesisbegeleiding

Vakbegeleiding

Hoger onderwijs loopt niet altijd van een leien dakje. Loop je steeds vast op een bepaald vak? Wil graag wat extra uitleg of een herhaling? Dan heeft Studant voor jou vakbegeleiding voorzien. Onze begeleiders geven jou een individuele begeleiding, zo krijg je een beter inzicht in de materie en zie je zo je punten verbeteren.

Studiemethode

Zijn jouw planningen altijd mooie utopieën, maar kan je ze maar moeilijk in realiteit omzetten? Krijg je maar geen vat op je cursussen? Dan helpt Studant je uit de nood. In deze begeleiding zoeken we naar een juist evenwicht tussen studeren en ontspanning. Daarnaast krijg je vele tips mee om jouw studieproces efficiënter te laten verlopen.

Toelatingsexamen arts & tandarts

Heb je de ambitie om dokter of tandarts te worden, maar stoot je op een muur bij het toelatingsexamen? Geen probleem! Studant heeft voor jou ervaren begeleiders klaar staan. Zij verbeteren jouw kennis van de moeilijke vakken, nemen met jou voorbeeldvragen door en geven je de nodige praktische tips om het toelatingsexamen tot een goed einde te brengen.

Thesisbegeleiding

Op het einde van je academische carrière krijg je een groot werk voorgeschoteld: je bachelor- of masterproef. Ineens moet je duizend verschillende dingen tegelijk kunnen en af en toe kan dan een extra paar ogen wel handig zijn. Daarom kan je bij Studant terecht voor thesisbegeleiding. Wij helpen je verder door je statistische analyse te begeleiden, je structuur en lay-out te optimaliseren en je werk na te lezen.