Onze werking

Bij Studant willen we jou zo kwalitatief mogelijk helpen en luisteren we naar jouw moeilijkheden bij het studeren. Ben jij benieuwd hoe het praktisch verloopt bij Studant? Hieronder geven we alvast wat meer uitleg over onze werking zodat je volledig geïnformeerd bent. 

Stappenplan

Maak begeleiding aan

Als jij weet welke hulp je nodig hebt, kan je meteen zelf een begeleiding aanmaken aan de hand van ons stappenplan. De begeleiding wordt vervolgens verwerkt door onze studiecoaches zodat je enkele dagen later al een begeleider krijgt toegewezen.

Infogesprek aanvragen

Weet jij niet zo goed welke hulp je nodig hebt of wil je graag meer weten over onze werking? Dan kan je altijd vrijblijvend op kennismakingsgesprek komen. Tijdens dit gesprek verzamelen onze studiecoaches de nodig informatie over de mogelijke studieproblemen. Zo kunnen we samen kijken hoe we jou het best kunnen begeleiden.  

Als jij na het gesprek graag zou starten met het volgen van bijles, brengen we meteen de nodige administratie in orde. Zo hoef jij thuis niets in orde te brengen en krijg je een begeleider toegewezen. 

We matchen je aan onze meest geschikte begeleider

Aan de hand van ons matching algoritme, gebaseerd op de informatie uit het infogesprek en begeleiding, gaan we op zoek naar de meest geschikte begeleider voor jou. 

Eerste les

Eenmaal je een begeleider toegewezen hebt gekregen, zal die binnen 48 uur contact opnemen om met jou een datum voor de eerste les vast te leggen. Jij ontvangt zelf ook een e-mail met de contactgegevens van je begeleider. Op die manier vereenvoudigen we het contact en kan je vlot van start. 

Evaluatie eerste les

Na de eerste bijles vragen we jou om die te evalueren. Zo weten we of we een goede match hebben, we zijn immers op zoek naar een begeleider die je de hulp kan geven die jij nodig hebt. Is dat niet het geval? Dan zorgen we voor een nieuwe begeleider zodat jij de best mogelijke ondersteuning krijgt. 

Factuur

De facturatie houden we zo makkelijk mogelijk. Je ontvangt na het vinden van een begeleider reeds een factuur voor de eerste 4 lesuren. Zo heb je de zekerheid dat de ondersteuning vlot kan verlopen. Nadien ontvang je voor de bijkomende uren een factuur in het begin van elke maand. 

Eindevaluatie

Na de laatste les vragen we zowel aan de student als aan de begeleider om een eindevaluatie in te vullen. Zo proberen we onze organisatie en werking continu te verbeteren.