Laat jouw paper nalezen

Tijdens het schrijven van je thesis staar je jezelf al snel blind op de kleine details. Dt-fouten, passieven en vaag woordgebruik kruipen al gauw in je tekst. De structuur van je alinea’s wordt warrig en je ziet geen eindpunt meer. Geen paniek: onze begeleiders zijn als de besten in het opspeuren van spellings- en grammaticafouten. Ze zorgen ervoor dat je tekst leesbaar is voor leken binnen je vakgebied en dat hij logisch is opgebouwd. Indien nodig, doen ze de nodige aanpassingen aan de opmaak van je tekst.

Wat mag je dus concreet verwachten als je je paper laat nalezen? 

  • Gescreende begeleiders met een enorme passie voor taal
  • Een foutloze tekst op vlak van spelling, grammatica en structuur
  • Een optie om lay-out te laten toevoegen
  • Mogelijk tot 48u op voorhand je paper in te dienen
Afbeelding
Paper nalezen

Wat houdt het nalezen in?

Onze begeleiders checken jouw tekst op spelling en grammatica. Ze kijken of je zinnen logisch aan elkaar hangen en of je alinea’s correct op elkaar volgen. Ze hechten belang aan de helderheid van je tekst en zullen hier ook verbeteringen in de tekst aanbrengen om de cohesie te verhogen. We lezen echter geen bibliografie of voetnoten na. 

Als er opmerkingen zijn over de structuur en cohesie van je tekst, zal de begeleider die meedelen door opmerkingen in Word of door jou rechtstreeks te contacteren. Hou er echter rekening mee dat zij geen fundamenten ingrepen meer in je tekst zullen kunnen aanbrengen, als je een strakke deadline hebt. Wil je graag uitgebreide feedback daarover? Dan is een algemene begeleiding meer iets voor jou.

Hoe zie ik de verandering?

De begeleiders werken met track changes als ze rechtstreeks aanpassingen maken in je document. Je zal dus telkens kunnen zien wat de begeleider verandert en je zal de aanpassingen moeten aanvaarden. Bezorgen track changes je kopzorgen? Geen probleem! Dan kan je vragen aan de begeleider om gewoon rechtstreeks in je tekst de verbeteringen aan te brengen. 

Bijkomende opmerkingen kunnen worden gemaakt door middel van ‘Opmerkingen’ in Word. Tot slot heb je persoonlijk contact met je begeleider, jullie kunnen dus ook steeds contact met elkaar opnemen om enkele opmerkingen te bespreken. 

Bereken je prijs

De prijs (vanaf € 0,01 per woord) wordt bepaald op basis van wanneer je indient en hoe lang de verbetertermijn is.
Bereken je prijs via onderstaande calculator

Geef aan hoeveel woorden je exact wil laten nakijken en niet hoeveel woorden je document telt. Reken je bibliografie of delen die niet nagelezen moeten worden dus niet mee.

Op basis van wanneer je indient en wanneer je deadline is, wordt de prijs mee bepaald. Hoe langer de verbetertermijn, hoe goedkoper het wordt. Geef je een week op voorhand al aan wanneer je je afgewerkte versie instuurt, dan geniet je van een korting.

Layout check (optioneel)

Richtprijs:

van tot

Korting: Het bedrag is inclusief % korting. Die krijg je omdat je nu al aangeeft wanneer we de thesis moeten nalezen.

Je krijgt de nagekeken versie terug tegen

Hoe bekom ik de exacte prijs?

Je kan de voorlopige prijs van je paper zelf berekenen door gebruik te maken van onze tool. Die tool bepaalt de prijs op basis van de gekozen taal, het aantal woorden dat moet worden nagelezen en de termijn waarbinnen je je document gecorrigeerd terug wil. Om je precies te zeggen hoeveel je uiteindelijk zal betalen, vragen we je een voorlopige of afgewerkte versie van je paper in te dienen zodat we een juiste prijsbepaling kunnen garanderen.

Ik wil mijn paper graag laten nalezen!