Paper nalezen

Tijdens het schrijven van je thesis staar je jezelf al snel blind op de kleine details. Dt-fouten, passieven en vaag woordgebruik kruipen al gauw in je tekst. De structuur van je alinea’s wordt warrig en je ziet geen eindpunt meer. Geen paniek: onze begeleiders zijn als de besten in het opspeuren van spellings- en grammaticafouten. Ze zorgen ervoor dat je tekst leesbaar is voor leken binnen je vakgebied en dat hij logisch is opgebouwd. Indien nodig, doen ze de nodige aanpassingen aan de opmaak van je tekst.

Afbeelding
Paper nalezen

Nakijken van

Spelling, grammatica, structuur en lay-out van eindwerken, scripties, verslagen en thesissen.

Door

Gescreende begeleiders met een enorme passie voor taal

Deadline

Jij bepaalt zelf de deadline. 
Het kan ook in het weekend

Bereken je prijs

De prijs (vanaf € 0,01 per woord) wordt bepaald op basis van wanneer je indient en hoe lang de verbetertermijn in.
Bereken je prijs via onderstaande calculator

Geef aan hoeveel woorden je exact wil laten nakijken en niet hoeveel woorden je document telt. Reken je bibliografie of delen die niet nagelezen moeten worden dus niet mee.

Op basis van wanneer je indient en wanneer je deadline is, wordt de prijs mee bepaald. Hoe langer de verbetertermijn, hoe goedkoper het wordt. Geef je een week op voorhand al aan wanneer je je afgewerkte versie instuurt, dan geniet je van een korting.

Layout check (optioneel)

Richtprijs:

van tot

Korting: Het bedrag is incuslief % korting. Die krijg je omdat je nu al aangeeft wanneer we de thesis moeten nalezen.

Je krijgt de nagekeken versie terug tegen

Hoe bekom ik de exacte prijs?

Je kan de voorlopige prijs van je paper zelf berekenen door gebruik te maken van onze tool. Die tool bepaalt de prijs op basis van de gekozen taal, het aantal woorden dat moet worden nagelezen en de termijn waarbinnen je je document gecorrigeerd terug wil. Om je precies te zeggen hoeveel je uiteindelijk zal betalen, vragen we je een voorlopige of afgewerkte versie van je paper in te dienen zodat we een juiste prijsbepaling kunnen garanderen.

Ik wil mijn paper graag laten nalezen!

Hoe zie ik mijn opmerkingen?

De begeleiders werken met track changes als ze rechtstreeks aanpassingen maken in je document. Je zal dus telkens kunnen zien wat de begeleider verandert en je zal de aanpassingen moeten aanvaarden. Bijkomende opmerkingen kunnen worden gemaakt door middel van ‘Opmerkingen’ in Word. Tot slot heb je persoonlijk contact met je begeleider, jullie kunnen dus ook steeds contact met elkaar opnemen om enkele opmerkingen te bespreken.

Wat houdt het nalezen in?

Onze begeleiders checken jouw tekst op spelling en grammatica. Ze kijken of je zinnen logisch aan elkaar hangen en je alinea’s elkaar logisch opvolgen. Ze hechten belang aan de helderheid van je tekst. Als er fundamentele opmerkingen zijn over de structuur van je tekst, zal de begeleider die meedelen door opmerkingen in Word of door jou rechtstreeks te contacteren. We lezen echter geen bibliografie of voetnoten na.