Bijles biologie hoger onderwijs

Was biologie ooit één van je favoriete vakken tot je de leerstof van het hoger onderwijs voorgeschoteld kreeg? Vind je het moeilijk om plots grote hoeveelheden te studeren? Dan staan wij klaar met bijlessen biologie voor het hoger onderwijs. Zo vind jij in een handomdraai je liefde voor biologie terug. In de bijles biologie voor het hoger onderwijs overlopen we samen de cursus en proberen we tot een geschikte oplossing te komen. 

Afbeelding
Bijles biologie hoger

Wat houdt bijles biologie in?

In de bijles biologie voor het hoger onderwijs leggen we de focus op: 

  • Het begrijpen van de theorie, terminologie, definities en formules
  • Het maken van oefeningen en het bestuderen van de evolutieleer
  • Het inzicht en analytisch vermogen voor de biologische classificatie

Ook in het hoger onderwijs is herhaling de sleutel tot succes. Om in de bijles biologie oefeningen te kunnen oplossen, moet je de theorie grondig bestuderen en regelmatig herhalen. Vervolgens kan je daar het inzicht en de formules aan koppelen om toe te passen in de oefeningen. In de bijles biologie voor het hoger onderwijs verwachten we dat je de extra oefeningen op zelfstandige basis oplost. Wij helpen je als je vastloopt en geven hier extra toelichting bij. 

Wanneer volg je bijles biologie?

In het hoger onderwijs word je gemakkelijk overstelpt door een overvloed aan informatie. Het is dus belangrijk dat je begrippen zoals erfelijkheid, evolutieleer en homeostase voldoende kent om ook mee te zijn tijdens de hoorcolleges en practica. Daarom bieden wij het hele jaar door bijles biologie aan voor het hoger onderwijs. Heb je herexamens? Geen probleem! Ook in de zomermaanden kan je bij ons terecht voor bijles biologie. 

Wie zijn onze begeleiders biologie?

De bijles biologie voor het hoger onderwijs wordt gegeven door bachelor- of masterstudenten uit de richtingen Biologie, Biochemie en biotechnologie, Biomedische wetenschappen . Studant zoekt altijd een begeleider met eenzelfde achtergrond zodat die zeker de nodige ervaring met jouw cursus en examen heeft.  

Thuis, online of bij studant

Jij kiest wanneer en hoeveel!

Van €28 tot €32/uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul snel onze twee formulieren in om je bijles op te starten!

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden onze begeleiders biologie zich voor het hoger onderwijs?