Bijles informatica - programmeren

WhatsApp, Snapchat, Mail, Facebook,…: het zijn maar enkele van de vele applicaties die je dagelijks gebruikt om te communiceren. Allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk: iemand moet ze programmeren. Zit jij vast met het programmeren van een eenvoudig programma? Doet Java nooit wat jij vraagt en krijg je geen correcte output? Loop jij helemaal verloren in C# of Python?  

Afbeelding
Bijles informatica programmeren hoger

Wat houdt bijles informatica programmeren in?

Tijdens de bijles informatica is de praktijk van cruciaal belang. Daarom leggen wij je de theorie uit aan de hand van oefeningen. Wij bieden bijles informatica aan voor verschillende deelgebieden:

  • Java en Javascript: Java is een van de populairste programmeertalen ter wereld en wordt gebruikt bij het ontwikkelen van websites. Lukt het jou dus niet om je Android-apps te genereren? Begrijp jij niets van de tools en technieken die komen kijken bij Java? Dan is onze begeleiding iets voor jou!
  • Python: Python is een breed toegepaste programmeertaal in software-development voor onder andere webapplicaties en data analyse. Lukt het jou niet om code te debuggen in Python? Werken je loops niet? Zoek je iemand die meer uitleg kan geven bij het gebruik van lijsten, tupels en mappen? 
  • HTML: wil jij je eigen webpagina's kunnen bouwen? Zoek jij iemand die meer uitleg kan geven over het mobiele webdesign van html? Zoek jij iemand die je wat wegwijs kan maken in de codes en elementen? Dan kan je bij ons terecht. 

Programmeren kan in vele talen. Wij kunnen je alvast ondersteunen voor Java,Javascript, C#, C, Python en HTML. Wij helpen je de taal in kwestie, te beheersen en te begrijpen. Zoek je een andere taal? Vraag dan hier meer informatie! 

 

Wanneer volg je bijles informatica programmeren?

Heb jij moeilijkheden met C of Java? Begrijp jij niets van HTML? Zoek je ondersteuning voor Pyhton? Bij een vak als informatica programmeren zijn oefeningen essentieel om je voor te bereiden op het examen. Laat het dus niet langer dan nodig aanslepen en neem op tijd een bijles informatica programmeren in het hoger onderwijs. Heb je een herexamen? Geen probleem! Ook in de zomer helpt Studant je graag bij het oefenen voor jouw programmeerexamen. 

Wie zijn onze begeleiders informatica programmeren?

Onze bijlessen Ms Office worden uitsluitend gegeven door begeleiders die zelf voldoende kennis hebben opgebouwd doorheen hun opleiding. Dit zijn dus bachelor- en masterstudenten uit de richtingen Multimedia en Technologie, Toegepaste informatica, Informatica, Computerwetenschappen, Ingenieurswetenschappen etc. Bijles informatica programmeren kan heel verschillend zijn dus we zoeken altijd een begeleider op basis van jouw specifieke problematieken. 

Thuis, online of bij studant

Jij kiest wanneer en hoeveel!

Van €28 tot €32/uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul snel onze twee formulieren in om je bijles op te starten!

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden zich onze begeleiders informatica programmeren voor het hoger onderwijs?