Eindwerkbegeleiding secundair onderwijs

Moet jij een eindwerk schrijven? Loop je verloren in de hoeveelheid informatie? Weet je niet waar je moet beginnen? Dan staan onze begeleiders klaar om jou te ondersteunen. Ze helpen jou met het opstellen van een planning, bekijken samen hoe je correcte en betrouwbare bronnen kan zoeken en je kan zelfs je teksten laten nalezen. Samen met jou zoeken ze een goede aanpak zodat jij geen stress ervaart tijdens het schrijven van jouw eindwerk. 

Afbeelding
Paperbegeleiding secundair onderwijs

Wat houdt eindwerkbegeleiding voor het secundair onderwijs in?

Tijdens het middelbaar word je zeker één keer geconfronteerd met het schrijven van een eindwerk, GIP, portfolio, afstudeerproject, leesverslag of paper. Dit betekent dat je zelf aan de slag moet gaan met een bepaald onderwerp en dat het jouw taak is om op het einde van de rit een duidelijk, gestructureerd en vlot eindwerk te hebben.

  • Ondervind jij hier moeilijkheden mee?
  • Vind je je weg niet in de wereld van het academisch schrijven?
  • Weet je echt niet waar je bronnen moet zoeken?

Dan kan je bij ons terecht! Onze enthousiaste begeleiders helpen jou met veel plezier en gaan samen op zoek naar een goede planning. Op die manier ben je zeker dat je tijd genoeg hebt om een mooi eindwerk af te leveren. 

Wie geeft er eindwerk begeleiding?

Onze begeleiders worden allemaal gescreend op hun punten en didactische vaardigheden zodat we zeker zijn dat we jou kwalitatieve bijlessen kunnen aanbieden. Vaak zal je een begeleider krijgen die ook een sterke studiemethode heeft zodat die samen met jou een planning kan opstellen voor de komende maanden. We houden uiteraard rekening met jouw studierichting en het onderwerp van je eindwerk en geven jou een begeleider uit een zelfde studiegebied. Schrijf jij dus een eindwerk in een andere taal? Dan krijg je iemand van een talenopleiding in het hoger. Schrijf je jouw eindwerk over wetenschappelijke verschijnselen? Dan krijg je iemand die meer wetenschappelijk is aangelegd en jou kan helpen hiermee. 

Wanneer volg je eindwerk begeleiding?

Begeleiding voor jouw eindwerk is handig wanneer je zelf niet de nodige structuur krijgt om gestructureerd en stapsgewijs aan je eindwerk te beginnen. Heb je schrik dat je belangrijke onderdelen gaat vergeten in je lay-out? Heb je veel goede ideeën maar krijg je het niet op papier? Heb je al wel een onderwerp maar lukt het niet om woorden op papier te krijgen? Dan vraag je best op tijd ondersteuning aan voor je eindwerk. Zo vermijden we dat je enkele dagen voor de deadline nog veel moet doen en kunnen we jou kwalitatief helpen.

Thuis, online of bij Studant

Jij kiest wanneer en hoe vaak

Van €28 tot €32/uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul dan snel onze twee formulieren in om de bijlessen op te starten

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar heeft Studant begeleiders die jou kunnen helpen?