Last-minute voorbereiding toelatingsexamen 2024

Wil je in juli deelnemen aan het toelatingsexamen voor arts, tandarts en dierenarts maar ben je nog op zoek naar de optimale voorbereiding? Kan je voor chemie, fysica of wiskunde nog wel wat hulp gebruiken? En ben je op zoek naar een duidelijke cursus tijdens interactieve lessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doorheen de periode van maart, april en mei zijn er nog een paar plaatsen voor chemie, fysica en wiskunde. De plaatsen zijn makkelijk online te boeken en je krijgt nog 10% korting! Snel inschrijven is dus de boodschap! 

Afbeelding
Toelatingsexamen arts en tandarts

Wat houdt de cursus in?

Onze lesdagen zijn fysieke lesdagen in Antwerpen en gaan door van 9 uur tot 17 uur. Je ontvangt de slides en oefeningen op papier zodat je optimaal kan opletten in de les. In de voormiddag krijg je de theorie opnieuw uitgelegd door onze begeleiders, in de namiddag focussen we vervolgens op het maken van oefeningen, zowel klassikaal als individueel. 

Daarnaast heb je thuis ook toegang tot kennisclips die de theorie nogmaals uitleggen, zo kan je altijd moeilijke delen nogmaals herbekijken. Op ons digitaal platform zijn ook online oefeningen beschikbaar, met uitgeschreven oplossingen en heb je ook toegang tot online toetsen. Met dat laatste meten we jouw vorderingen en krijg je inzicht in je eigen kennis. Op het einde van je traject leg je vervolgens een simulatieproef af, een voorbeeldexamen vergelijkbaar met het echte examen van juli. 

Zo zorgen we er samen voor dat jij optimaal bent voorbereid voor het toelatingsexamen arts, tandarts en dierenarts! 

Informatie student
Informatie ouders
Inschrijven last-minute lessen