Secundair onderwijs

Bijles secundair onderwijs

Studeer jij in het secundair onderwijs en ondervind je problemen bij het studeren? Dan helpt Studant je graag verder met een professionele bijles. Het secundair onderwijs is een belangrijke periode: je wordt voor het eerst geconfronteerd met grote hoeveelheden leerstof en het afleggen van examens. Daarnaast krijg je dagelijks taken en testen waardoor een goede studiemethode noodzakelijk is.

Deze studiemethode beïnvloedt ook jouw slaagkansen in het hoger onderwijs. Bijles kan dikwijls het benodigde duwtje in de rug zijn dat ervoor zorgt dat jij jouw (secundaire én hogere) studies succesvol afrondt. Hiervoor kan je terecht bij Studant!

Bijles secundair onderwijs

"Na het intakegesprek kreeg ik heel snel een begeleider chemie toegewezen. De klik was er meteen en mijn punten gingen tot bij het eindexamen in stijgende lijn. Dankzij Studant kan ik nu starten in de richting Biomedische Laboratoriumtechnologie."

- Rudy, 6de middelbaar Techniek Wetenschappen -

Vakbegeleiding

Vakbegeleiding

Zit jij met de handen in het haar voor een bepaald vak? Kan jij iemand gebruiken die het je op rustige wijze opnieuw uitlegt? Dan raadt Studant je onze vakbegeleiding aan. Dit houdt in dat je individuele begeleiding voor een bepaald vak vraagt om een beter inzicht in de materie te verkrijgen. Zo zie jij jouw punten in stijgende lijn gaan!

Studiemethode
Title

Studiemethode

Loop het niet zo vlot op school? Hebben je punten voor meerdere vakken een boost nodig? Of mis je een efficiente planning? Dan gaat Studant samen met jou op zoek naar een gepaste studiemethode. Bovendien zoeken we naar jouw ideale studieomgeving en krijg je antwoorden op al je vragen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een realistische planning kan opstellen waarin voldoende ruimte is voor studeren én ontspanning.

Toelatingsexamen

Toelatingsexamen

Heb jij de ambitie om dokter of tandarts te worden, maar kan je een duwtje in de rug gebruiken voor bepaalde onderdelen van het toelatingsexamen? Geen probleem! Studant heeft voor jou ervaren begeleiders klaar staan die je graag op weg helpen. Zij geven uitleg bij de moeilijke onderdelen, werken voorbeeldvragen met je uit en geven tips om het toelatingsexamen succesvol af te leggen.