Bijlessen voor het secundair onderwijs

Studeer jij in het secundair onderwijs en ondervind je problemen bij het leren? Dan helpt Studant je graag verder met een individuele bijles. Het secundair onderwijs is een belangrijke periode: je wordt voor het eerst geconfronteerd met grote hoeveelheden leerstof en het afleggen van examens. Daarnaast krijg je dagelijks taken en testen waardoor een goede studiemethode noodzakelijk is. Bijles kan dikwijls het steuntje in de rug zijn dat ervoor zorgt dat jij jouw (secundaire én hogere) studies succesvol afrondt. Hiervoor kan je terecht bij Studant!

Afbeelding
Bijles secundair onderwijs

Je kiest voor een studierichting die jou het meest interesseert, maar helaas, soms zijn niet alle vakken even gemakkelijk. Heb jij elke keer opnieuw moeilijkheden met hetzelfde vak? Heb je nood aan extra uitleg? Begrijp jij niet hoe je aan die oefeningen moet starten? Dan staan onze begeleiders klaar om jou individuele ondersteuning aan te bieden. Je kan een vakbegeleiding aanvragen voor een heel semester of slechts voor enkele weken.

Tijdens de vakbegeleiding werken we aan een oplossing voor de lange termijn. We stomen je klaar voor je examen en trachten je basiskennis voldoende uit te breiden. Het is de bedoeling dat we jou ondersteunen en motiveren om jezelf voor 200% in te zetten. We maken gebruiken van jouw handboek, jouw cursus en de notities die je maakt tijdens de lessen. Aarzel zeker niet om extra oefeningen te vragen aan je begeleider. Hoe meer je kan oefenen, des te beter het resultaat op je examen!

Het doel van de bijles studiemethode in het secundair onderwijs is om een realistisch studieschema op te stellen waarin zowel ruimte is voor studeren als voor ontspanning. Zijn jouw planningen altijd mooie utopieën, maar kan je ze maar moeilijk in realiteit omzetten? Krijg je maar geen vat op je cursussen? Weet je niet hoe je een samenvatting moet maken? Dan biedt een begeleiding studiemethode jou een helpende hand! 

In de bijles studiemethode kijken we vanuit verschillende invalshoeken. We analyseren eerst jouw studieproces en studieomgeving zodanig dat we verbeteringen kunnen doorvoeren aan jouw concentratie, motivatie en omgeving. Daarnaast optimaliseren we jouw studiemethode. Hoe kan je efficiënt studeren? Met welk vak begin ik best? Hoe maak ik een haalbare planning? In deze begeleiding zoeken we naar een juist evenwicht tussen studeren en ontspanning. Je krijgt ook tips en tricks mee om je studieproces vlotter te laten verlopen. 

Waarom kiezen voor studant?

Ondersteuning krijgen via studant is altijd een goede keuze. Onze begeleiders bestaan uit een team van meer dan 700 gemotiveerde begeleiders die zelf nog student zijn op het hoger onderwijs. Door hun jonge leeftijd kunnen ze zich sneller inleven in de moeilijkheden van de student en hebben ze vaak eigen tips & tricks om de student te helpen. Ze worden gescreend op basis van hun resultaten en didactische vaardigheden zodat we zeker zijn dat we elke student kwalitatief kunnen helpen en ondersteunen. Onze begeleiders staan op één lijn met de student en kunnen dus gezien worden als een extra motivator doorheen hun schooltijd. 

Daarnaast is studant al jaren de goedkoopste bijlesorganisatie en bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zodat elke student beroep kan doen op onze ondersteuning. Door onze flexibiliteit en de laagdrempeligheid kunnen we jullie binnen enkele dagen verder helpen zodat de bijlessen zo snel mogelijk van start kunnen gaan. Elke student is uniek dus geen enkele begeleiding kan hetzelfde zijn. We individualiseren elk traject en bieden een oplossing aan op jouw maat. Bij ons kan je dus altijd terecht met al jouw vragen en moeilijkheden! 

Thuis, online of bij Studant

Jij kiest wanneer en hoe vaak

Van €28 tot €32/uur

Ga van start bij Studant

Heb jij dringend hulp nodig bij één of meerdere vakken? Lukt het je maar niet om een goede planning te maken? Wil je graag extra hulp bij het verwerken van bepaalde leerstof? Twijfel dan niet langer en start nu met jouw aanvraag. Zo krijg je spoedig een begeleider toegewezen die jou verder kan helpen. 

Waar heeft Studant begeleiders die jou kunnen verder helpen?