Bijles wiskunde hoger onderwijs

Nagenoeg alle studenten uit het hoger onderwijs worden geconfronteerd met wiskundige uitdagingen als ze verder studeren. Vormt wiskunde voor jou een probleem dat je liever niet laat aanslepen? Of is dat bepaalde hoofdstuk de nagel aan jouw doodskist? Aarzel dan niet om Studant te contacteren voor een bijles wiskunde voor het hoger onderwijs.

Afbeelding
Bijles wiskunde hoger

Wat houdt bijles wiskunde in?

De bijles wiskunde op het hoger onderwijs behandelt verschillende onderdelen:

  • Het begrijpen van alle notaties, symbolen, bewijzen en axioma’s die in je cursus wiskunde aan bod komen.
  • Het oplossen van oefeningen en bewijzen. Tijdens de bijles wiskunde zal de begeleider beginnen met een aantal eenvoudige oefeningen. Als je die onder de knie hebt, maak je samen een aantal moeilijkere oefeningen.

De begeleider geeft bovendien extra oefeningen wiskunde. Het is belangrijk dat je de verworven leerstof regelmatig herhaalt. Zo ben jij er zeker van dat de bijles wiskunde zorgt voor succesvolle resultaten.

Wanneer volg je bijles wiskunde?

Heb jij problemen met differentiaalvergelijkingen? Vind je het moeilijk om afgeleiden en limieten te berekenen? Begrijp jij helemaal niets van matrices, functieonderzoek of integralen? Aarzel dan niet om Studant te contacteren voor een kwalitatieve bijles wiskunde. Heb je een herexamen? Geen probleem! Ook in de zomer kan jij terecht bij Studant voor een bijles wiskunde voor het hoger onderwijs.

Wie zijn onze begeleiders wiskunde?

Bachelor- en masterstudenten uit richtingen met een grote hoeveelheid wiskunde zoals: Handelsingenieur, Toegepaste Economische Wetenschappen, Industrieel Ingenieurswetenschappen, Burgerlijk Ingenieurswetenschappen, Wiskunde, Fysica, enzovoort. Zij hebben voldoende kennis om je op de juiste weg te zetten. Zo zie je dadelijk je inzicht in de materie vergroten.

Thuis, online of bij studant

Jij kiest wanneer en hoeveel!

Van €28 tot €32/uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul snel onze twee formulieren in om je bijles op te starten!

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden onze begeleiders wiskunde zich voor het hoger onderwijs?