Bijles Microsoft Office hoger onderwijs

Whatsapp, Mail, Facebook, Instagram, ...: het zijn maar enkele van de vele applicaties die je dagelijks gebruikt om te communiceren. Allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk: iemand moet ze programmeren en vorm geven. Zit jij vast met de lay-out van jouw eigen Word documenten? Lukt het niet om grafieken te tekenen in Excel? Loop jij vast vanaf het moment dat je Publisher, OneNote of Powerpoint opent? Dan helpt Studant jou met een bijles informatica voor het hoger onderwijs. 

Afbeelding
Bijles MS Office hoger

Wat houdt bijles informatica MS Office in?

Tijdens de bijles informatica is de praktijk van cruciaal belang. Daarom leggen wij je de theorie uit aan de hand van oefeningen. Wij bieden bijles informatica aan voor verschillende deelgebieden:

  • MS Office Word: De mogelijkheden in Word zijn oneindig. Tijdens de bijles informatica kan je samen met je begeleider alle functies van Word overlopen waarmee je problemen ondervindt.
  • MS Office Excel: Tijdens de bijles informatica delen we complexe formules op in een reeks eenvoudige stappen. We helpen je met het maken van grafieken en leggen uit hoe je eenvoudig draaitabellen kan ontwerpen. Financiële functies zullen na de bijles informatica geen geheimen meer hebben voor jou. Voor elk onderdeel maken we oefeningen zodat jij de cursus snel onder de knie krijgt.
  • MS Office Powerpoint: In Powerpoint zijn de mogelijkheden oneindig. Wil jij een template toevoegen met je eigen kleuren? Begrijp jij niets van overgangen? We zorgen ervoor dat jij de meest professionele PowerPoints kan ontwerpen. 
  • Visual Basic: Het doel van Visual Basic is om de functionaliteiten van Excel uit te breiden. Het is vaak de eerste ervaring met programmeren en verloopt bij veel mensen moeizaam. Tijdens de bijles informatica helpen we je bij het gestructureerd opbouwen van macro’s.

Wanneer volg je bijles informatica MS Office?

Heb jij moeilijkheden met Word of Powerpoint? Begrijp jij niets van OneNote en Publisher? Vind je het moeilijk om aan de oefeningen te beginnen? Bij een vak als informatica MS Office zijn oefeningen essentieel om je voor te bereiden op het examen. Laat het dus niet langer dan nodig aanslepen en neem op tijd een bijles informatica in het hoger onderwijs. Heb je een herexamen? Geen probleem! Ook in de zomer helpt Studant je graag bij het studeren van Informatica MS Office. 

Wie zijn onze begeleiders Informatica MS Office?

Onze bijlessen Ms Office worden uitsluitend gegeven door begeleiders die zelf voldoende kennis hebben opgebouwd doorheen hun opleiding. Dit zijn dus bachelor- en masterstudenten uit de richtingen Multimedia en Technologie, Public relations, Office management, Onderwijskunde etc. Bijles informatica Ms Office kan heel verschillend zijn dus we kiezen altijd een begeleider op basis van jouw specifieke problematieken. 

Thuis, online of bij studant

Jij kiest wanneer en hoeveel!

Van €28 tot €32/uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul snel onze twee formulieren in om je bijles op te starten!

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden onze begeleider informatica MS Office zich voor het hoger onderwijs?