Lager onderwijs

Sinds 2023 gingen Studant en My Sherpa een samenwerking aan. Door de krachten te bundelen als grote bijlesorganisaties is het vanaf nu mogelijk om bijlessen aan te bieden over heel België voor studenten van het lager, secundair of hoger onderwijs. Voor het lager onderwijs kan je beroep doen op de gespecialiseerde begeleiders van My Sherpa. 

Het team van pedagogisch adviseurs wordt continu opgeleid om jonge studenten te helpen bij het bereiken van hun doelen. Ze begeleiden u bij het opstarten van het lessenprogramma en blijven ter beschikking gedurende de hele begeleiding.  U geniet hierbij van een gepersonaliseerde opvolging en aanspreekpunt.

Afbeelding
Logo mysherpa

Ondersteuningsmogelijkheden

De geselecteerde coaches van My Sherpa pakken de leerstof op een leuke manier aan en helpen uw kind een eigen studiemethode te ontwikkelen. Elk kind krijgt een uniek programma, waar er steeds rekening wordt gehouden met hun eigen tempo of eventuele leermoeilijkheden. Gaat uw kind naar het gewoon onderwijs, buitengewoon onderwijs of naar de methodeschool? Onze coaches stemmen hun begeleiding af op de schoolsituatie van uw kind.

Daarnaast kan je ook bij hen terecht voor al bijlessen die vakgericht zijn. Denk bijvoorbeeld aan rekenen, Nederlands, Frans of Spelling. Elke aanvraag wordt zorgvuldig bekeken zodat de meest kwalitatieve coach kan worden toegewezen. 

Onze begeleiders