Bijlessen voor het lager onderwijs

Zit je kind in het lager onderwijs en is het moeilijk om te volgen in de klas voor rekenen, techniek, Nederlands of bij mens en maatschappij? Is het voor hen moeilijk om een eigen studiehouding te ontwikkelen en kan er dus wel wat ondersteuning gebeuren voor hun huiswerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Het lager onderwijs is een belangrijk deel voor de ontwikkeling van het kind. Hier begint de schoolloopbaan en worden de fundamenten gelegd voor de verdere kennis van deze kinderen. Een goede ondersteuning hierin is daarom dus ook van cruciaal belang. 

Afbeelding
nieuwe semester secundair

Vakbegeleiding

Frans | ICT | Mens en maatschappij | Nederlands | Rekenen | Wereldoriëntatie | Wetenschappen en techniek 

Heb jij elke keer opnieuw moeilijkheden met hetzelfde vak? Heb je nood aan extra uitleg? Begrijp jij niet hoe je aan die oefeningen moet starten? Dan staan onze begeleiders klaar om jou individuele ondersteuning aan te bieden. Je kan een vakbegeleiding aanvragen voor een heel semester of slechts voor enkele weken.

Tijdens de vakbegeleiding werken we aan een oplossing voor de lange termijn. We stomen je klaar voor je toetsen en trachten je basiskennis voldoende uit te breiden. Het is de bedoeling dat we jou ondersteunen en motiveren om jezelf voor 200% in te zetten. We maken gebruiken van jouw werkboek, jouw blaadjes van in de klas en het materiaal dat je krijgt van de leerkracht. Aarzel zeker niet om extra oefeningen te vragen aan de begeleider. Hoe meer je kan oefenen, des te beter het resultaat op je examen!

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding | leren leren | studiemethode 

Is het voor je kind moeilijk om een goede leerhouding te vinden voor het inoefenen van de leerstof in de klas? Lukt het niet om zelf de maaltafels te studeren of vinden jullie geen manier om zelfstandig toetsen voor te bereiden en taken te maken? Dan kan onze huiswerkbegeleiding jullie helpen. We ondersteunen dan verschillende aspecten: samen met de student gaan we op zoek naar een goede werkhouding en helpen we bij orde en structuur voor tijdens de lessen in de klas en voor nadien thuis.

Daarnaast helpen onze begeleiders ook bij het zoeken naar een manier om zelfstandig te leren leren en huiswerk te maken. We begeleiden de student richting een goede en werkbare manier om de lessen van in de klas te verwerken. 

Ondersteuning krijgen via studant is altijd een goede keuze. Onze begeleiders bestaan uit een team van meer dan 700 gemotiveerde begeleiders die zelf nog student zijn op het hoger onderwijs. Door hun jonge leeftijd kunnen ze zich sneller inleven in de moeilijkheden van de student en hebben ze vaak eigen tips & tricks om de student te helpen. Ze worden gescreend op basis van hun resultaten en didactische vaardigheden zodat we zeker zijn dat we elke student kwalitatief kunnen helpen en ondersteunen. Onze begeleiders staan op één lijn met de student en kunnen dus gezien worden als een extra motivator doorheen hun schooltijd. 

Daarnaast is studant al jaren de goedkoopste bijlesorganisatie en bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zodat elke student beroep kan doen op onze ondersteuning. Door onze flexibiliteit en de laagdrempeligheid kunnen we jullie binnen enkele dagen verder helpen zodat de bijlessen zo snel mogelijk van start kunnen gaan. Elke student is uniek dus geen enkele begeleiding kan hetzelfde zijn. We individualiseren elk traject en bieden een oplossing aan op jouw maat. Bij ons kan je dus altijd terecht met al jouw vragen en moeilijkheden! 

Thuis, online of bij Studant

Jij kiest wanneer en hoe vaak

Van €28 tot €32/uur

Ga van start bij Studant

Heb jij dringend hulp nodig bij één of meerdere vakken? Lukt het je maar niet om een goede planning te maken? Wil je graag extra hulp bij het verwerken van bepaalde leerstof? Twijfel dan niet langer en start nu met jouw aanvraag. Zo krijg je spoedig een begeleider toegewezen die jou verder kan helpen. 

Onze begeleiders