Bijles Frans hoger onderwijs

Frans is één van de drie officiële talen van België. Het is dan ook logisch dat je je in het hoger onderwijs extra gaat verdiepen in deze landstaal. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om wijs te raken uit alle tijden, regels en uitzonderingen die het Frans onvermijdelijk met zich meebrengt. Daarom bieden wij bijles Frans voor het hoger onderwijs aan, zodat je in een handomdraai de resultaten behaalt die jij verwacht!

Afbeelding
Frans hoger

Wat houdt bijles Frans in?

Als je ervoor kiest om Frans te studeren in het hoger onderwijs, kan het soms mislopen door slechts één deel. Daarom kent onze bijles Frans vele invalshoeken:

  • Het herhalen van de grammatica. We gaan regelmatig terug naar de basis, zodat je hier probleemloos verder op kan bouwen.
  • Het trainen van je vaardigheden zoals lezen, spreken, schrijven en luisteren.
  • Het aanleren van een geschikte studiemethode. Tijdens de bijles Frans in het hoger onderwijs focussen we ons op het verwerken van grote hoeveelheden.

Wanneer volg je bijles Frans?

Loop jij nog altijd vast bij de vervoegingen van bepaalde werkwoorden? Heb jij moeilijkheden met de genus van de naamwoorden of de vorming van de naamwoorden? Had jij graag meer uitleg over de hulpwerkwoorden? In het hoger onderwijs merk je al snel wanneer je bijles nodig hebt. Aarzel niet om Studant hiervoor te contacteren: wij beantwoorden graag al je vragen tijdens het academiejaar. Had je een tegenvaller doorheen het jaar en zoek je hulp voor je herexamen? Geen probleem! Ook in de zomer kan jij terecht bij Studant voor een professionele bijles Frans.

Wie zijn onze begeleiders Frans?

Bachelor- en masterstudenten uit specifieke taalopleidingen zoals Taal- en Letterkunde, Toegepaste Taalkunde of Vertaler-Tolk. Wij kiezen een begeleider uit die zo goed mogelijk aan jouw eisen voor de bijles Frans voldoet. Heb jij problemen met je spreekvaardigheid? Dan zorgen wij voor een begeleider die als moedertaal Frans heeft.

Thuis, online of bij studant

Jij kiest wanneer en hoeveel!

Van €28 tot €32/uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul snel onze twee formulieren in om je bijles op te starten!

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden onze begeleiders Frans zich voor het hoger onderwijs?