Vakbegeleiding voor het hoger onderwijs

Heb jij nood aan een intensieve vakbegeleiding of wekelijkse bijles? Wij bieden kwalitatieve bijles aan die de focus legt op individuele ondersteuning. Onze begeleiders zitten in verschillende richtingen en faculteiten waardoor we ook diverse vakgebieden kunnen ondersteunen. Vind jij je weg echt niet meer in een bepaalde vak? Dan is bijles misschien wel de oplossing voor jou. 

Onderstaande opsomming geeft je een idee van de vakken die we aanbieden maar dit is niet limitatief. Vind jij jouw vak niet? Vraag het dan hier even na.

Een op maat samengestelde bijles

Tijdens een vakbegeleiding in het hoger onderwijs werken we aan een oplossing voor de lange termijn. We stomen je klaar voor je examen en trachten je basiskennis voldoende uit te breiden. Zo willen we je klaarstomen zodat je de jaren daarop geen bijles meer nodig hebt. Tijdens de vakbegeleiding in het hoger onderwijs gebruiken we het materiaal wat je professor ter beschikking stelt zoals het handboek, de cursus, je notities van de werkcolleges, bestaande samenvattingen en eventueel voorgaande examenvragen.

Individuele bijles of samen met medestudenten

Bij Studant zijn de standaard begeleidingen individueel met je begeleider. Hierdoor krijg je 1-op-1 ondersteuning van je begeleider en overloop je samen de cursus of onderdelen die jij niet begrijpt. Ken je mensen die dezelfde problematiek hebben zoals jou? Dan kan je ook in een kleine groep bijles volgen bij één begeleider. Jullie volgen dan in duo of met drie, vier personen bijlessen bij dezelfde begeleider op hetzelfde moment. Je overloopt dan samen de moeilijkheden van het vak en maakt oefeningen onder begeleiding.

Samen bijles volgen zorgt ervoor dat je gemotiveerder bent om samen ook de leerstof te begrijpen. Je kan elkaar motiveren en aansporen om het meeste uit de bijlessen te halen. Wil je graag samen bijles volgen? Registreer je dan snel en wij voorzien zo snel mogelijk een begeleider die jullie kan helpen. 

Thuis, online of bij studant

Jij kiest wanneer en hoeveel!

Van €28 tot €32/uur

Ga van start bij Studant

Heb jij dringend hulp nodig bij één of meerdere vakken? Lukt het je maar niet om een goede planning te maken? Wil je graag extra hulp bij het verwerken van bepaalde leerstof? Twijfel dan niet langer en start nu met jouw aanvraag. Zo krijg je spoedig een begeleider toegewezen die jou verder kan helpen. 

WAAR BEVINDEN ONZE BEGELEIDERS VAKBEGELEIDING ZICH VOOR HET HOGER ONDERWIJS?