Groepslessen (UA)

Het academiejaar gaat opnieuw van start en wie weet zit jij de komende dagen in je eerste les algemene economie, accountancy, macro-economie, statistiek of wiskunde en begrijp je jammer genoeg niet veel van de vele bewijzen, grafieken en begrippen die de professoren gebruiken. Geen nood, aan de hand van onze groepslessen ben je in no time weer helemaal mee met de cursus en begrijp je als geen ander de moeilijke theoretische concepten. We maken elke les verschillende oefeningen om te controleren of je de leerstof ook echt begrijpt.

In kleine groepjes krijg je namelijk bij ons de volledige cursus uitgelegd, waardoor er meer ruimte en tijd is voor jouw vragen en eventuele onduidelijkheden. We nemen je een heel semester mee doorheen de verschillende cursussen zodat jij met de beste slaagkansen richting het examen kan vertrekken. 

Afbeelding
Groepslessen

Verhoog je slaagkansen, start tijdig!

Ook tijdens het semester staan onze begeleiders klaar om jou de leerstof duidelijk en beknopt uit te leggen. Zij doen dit examengericht en in kleine groepjes. Op die manier kunnen we interactief lesgeven en zijn we zeker dat jij volledig mee bent met de leerstof. Je krijgt al het cursusmateriaal van ons. Dit omvat slides (theorie), oefeningen en een uitgeschreven verbetersleutel. De vragen die je krijgt, zijn representatief voor het examen. Zo ga je alvast goed voorbereid naar het examen. Wil jij kennismaken met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

Groepsles aan het goedkoopste tarief

Groepjes van maximaal 10 personen

Examen-georiënteerd

Uitleggen van de volledige leerstof

Les op wandelafstand van de universiteit

Interactieve lessen

Wanneer starten de lessen?

In de derde week van het semester (26/02 - 01/03) starten we met een gratis proefles. Je vindt hier een overzicht van de planning. Staat het vak dat jij wil volgen er meerdere keren tussen, dan kies je het moment dat het best past voor jou. Kan jij niet op onze aangegeven momenten, stuur ons dan even een mailtje. Wil jij de lessen nadien verder volgen, dan bespreken we met jullie tijdens de proefles of de les op hetzelfde moment blijf of verschuift naar een beter moment. 

Welke vakken kan je volgen?

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen

  • Accountancy
  • Beschrijvende statistiek 
  • Macro-economie
  • Wiskundige methoden en technieken (SEW)
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (TEW)
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (HI(B))

Faculteit Sociale Wetenschappen

  • Statistiek I
  • Statistiek II 

Faculteit Rechten

  • Algemene economie 

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op de Kipdorp 49, 2000 Antwerpen. Het kantoor ligt vlakbij de universiteit en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kostprijs: De kostprijs bedraagt tussen €275 en €495 incl. BTW. en is enerzijds afhankelijk van het vak dat je volgt en anderzijds het aantal vakken dat je volgt. We bieden kwalitatieve begeleidingen aan de laagste prijs in onze sector aan! Meer informatie hierover krijg je op onze gratis proefles.

Kortingen: Indien je meer dan één vak van de groepsles volgt, krijg je 10% korting op elke lessenreeks.

Studeren: De dagen voor het examen kan je op ons kantoor studeren. Dit is een rustige omgeving waar je studeert onder begeleiding van onze begeleiders samen met studenten die hetzelfde vak studeren als jij. Zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijk doel: slagen!

Inschrijving proefles

Voor de lessen beperken we ons tot max 8 à 10 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Inschrijven voor de proefles kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Deze momenten zijn enkel voor de proefles, nadien zoeken we de groep een geschikt moment voor de verdere lessen. 

Ben je doorverwezen door een vriend? Noteer dan zeker de naam zodat we die kunnen bedanken met 15 euro korting op de eigen lessenreeks. 

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit MOM
Rechten