Bijlessen voor het hoger onderwijs

Iedereen wil een zomervakantie zonder herexamens, maar hoe realiseer je dat? Het antwoord is eenvoudig: start tijdig, werk gestructureerd en zoek op tijd hulp als het jou te veel wordt. De hoeveelheid leerstof op het hoger onderwijs is enorm, daarnaast sta je er ook alleen voor en is de professor niet degene die jou continu zal begeleiden. Heb jij dus nood aan iemand die jou helpt plannen en structureren of zoek je eerder iemand die inhoudelijk jouw vragen beantwoordt over de moeilijke vakken? Onze studiebegeleiders staan alvast klaar om jou doorheen het academiejaar te helpen.

Afbeelding
Bijles hoger onderwijs

Het hoger onderwijs biedt je de mogelijkheid om jezelf te verdiepen in vakken die je interessant vindt, maar helaas, soms zijn deze vakken ook gewoon heel moeilijk. Loop jij steeds vast op een bepaald vak? Heb je nood aan extra uitleg? Begrijp je eigenlijk niets van het handboek? Dan staan onze begeleiders klaar om jou individuele ondersteuning aan te bieden. Je kan een vakbegeleiding aanvragen voor een heel semester of slechts voor enkele weken.

Tijdens de vakbegeleiding werken we aan een oplossing voor de lange termijn. We stomen je klaar voor je examen en trachten je basiskennis voldoende uit te breiden. Het is de bedoeling dat we jou ondersteunen en motiveren om jezelf voor 200% in te zetten. We maken gebruiken van jouw handboek, jouw cursus, de notities die je maakt tijdens de lessen en eventuele bestaande samenvattingen. Aarzel zeker niet om extra oefeningen te vragen of examenvragen te overlopen met je begeleider. Hoe meer je kan oefenen, des te beter het resultaat op je examen!

Studiemethode

Een goede studiehouding ontwikkelen is geen makkelijke opdracht. Het doel van de bijles studiemethode in het hoger onderwijs is om een realistisch studieschema op te stellen waarin zowel ruimte is voor studeren als voor ontspanning. Zijn jouw planningen altijd mooie utopieën, maar kan je ze maar moeilijk in realiteit omzetten? Krijg je maar geen vat op je cursussen? Weet je niet hoe je aan een samenvatting moet beginnen? Dan is een begeleiding studiemethode jouw helpende hand! 

In de bijles studiemethode kijken we vanuit verschillende invalshoeken. We analyseren eerst jouw studieproces en studieomgeving zodanig dat we verbeteringen kunnen doorvoeren aan jouw concentratie, motivatie en omgeving. Daarnaast optimaliseren we jouw studiemethode. Hoe kan je efficiënt studeren? Met welk vak begin ik best? Hoe maak ik een haalbare planning? In deze begeleiding zoeken we naar een juist evenwicht tussen studeren en ontspanning. Je krijgt ook tips en tricks mee om je studieproces vlotter te laten verlopen. 

Waarom kiezen voor studant?

Ondersteuning krijgen via studant is altijd een goede keuze. Onze begeleiders bestaan uit een team van meer dan 700 gemotiveerde begeleiders die zelf nog student zijn op het hoger onderwijs. Hierdoor begrijpen ze volledig de moeilijkheden die jij ervaart en snappen ze het volledig als de motivatie soms even weg is. Ze worden gescreend op basis van hun resultaten en didactische vaardigheden zodat we zeker zijn dat we elke student kwalitatief kunnen helpen en ondersteunen. Onze begeleiders staan op één lijn met jou en kunnen dus gezien worden als een extra motivator doorheen het academiejaar.

Daarnaast is studant al jaren de goedkoopste bijlesorganisatie en bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zodat jij zeker beroep kan doen op onze ondersteuning. Door onze flexibiliteit en de laagdrempeligheid kunnen we jou binnen enkele dagen verder helpen zodat de bijlessen zo snel mogelijk van start kunnen gaan. Elke student is uniek dus geen enkele begeleiding kan hetzelfde zijn. We individualiseren elk traject en bieden een oplossing aan op jouw maat. Bij ons kan je dus altijd terecht met al jouw vragen en moeilijkheden! 

Thuis, online of bij studant

Jij kiest wanneer en hoeveel!

Van €28 tot €32/uur

Ga van start bij Studant

Heb jij dringend hulp nodig bij één of meerdere vakken? Lukt het je maar niet om een goede planning te maken? Wil je graag extra hulp bij het verwerken van bepaalde leerstof? Twijfel dan niet langer en start nu met jouw aanvraag. Zo krijg je spoedig een begeleider toegewezen die jou verder kan helpen. 

Waar heeft Studant begeleiders die jou kunnen verder helpen?