Bijles Frans secundair onderwijs

Frans is een van de drie officiële landstalen. Het is daarom niet verwonderlijk dat alle inwoners deze taal moeten beheersen. Uiteraard is niet iedereen even goed in het leren ervan: misschien ben jij sterker in wiskunde of geschiedenis. Als Frans niet jouw sterkste kant is, dan helpt een bijles Frans in het secundair onderwijs jou weer op het juiste spoor.

Afbeelding
Bijles Frans secundair onderwijs

Wat houdt bijles Frans in?

Een bijles Frans bij Studant wordt altijd in functie van jouw problemen en noden opgesteld. Tijdens een bijles Frans belichten we één of meerdere van volgende aspecten:

  • Het aanbrengen van de nodige woordenschat en grammatica. De grammatica zal tijdens de bijles Frans actief worden ingeoefend. Indien nodig worden er extra oefeningen als huiswerk meegegeven. Tijdens de volgende bijles Frans zal de begeleider die dan met jou overlopen. Waar nodig, herhaalt hij of zij de leerstof opnieuw.
  • Het trainen van je vaardigheden zoals lezen, spreken, (academisch/zakelijk) schrijven en luisteren.
  • Het aanleren van technieken om je woordenschat en grammatica efficiënter te memoriseren na een bijles Frans.

Wie geeft er bijles Frans?

Bachelor- en masterstudenten uit specifieke taalopleidingen zoals Taal- en Letterkunde, Toegepaste Taalkunde of Vertaler-Tolk. Zij trainen elke dag het lezen, schrijven, spreken en luisteren van het Frans. Onze begeleiders die les geven aan het secundair onderwijs, voldoen altijd zo goed mogelijk aan jouw eisen. Zo kan het zijn dat, wanneer je in je bijles Frans voornamelijk je spreekvaardigheid wil verbeteren, de bijles Frans door een begeleider met Frans als moedertaal gegeven wordt.

Wanneer volg je bijles Frans?

Oefening baart kunst, dus laat het Frans zeker niet aanslepen. Tijdens het schooljaar staan we met bijles Frans klaar, maar ook in de zomermaanden bieden we bijles Frans aan voor je herexamen of je vakantietaak.

Thuis, online of bij Studant

Jij kiest wanneer en hoe vaak

Van €28 tot €32/uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul dan snel onze twee formulieren in om de bijlessen op te starten

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden onze begeleiders Frans zich voor het secundair onderwijs?